Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-30%

Pietrele facute paine. Un dictionar despre rolul banilor in dezvoltarea lumii libere

Pietrele facute paine. Un dictionar despre rolul banilor in dezvoltarea lumii libere

Letras-9786060715467

70,00 lei

100,00 lei

Dorel Dumitru Chiritescu

Editura Letras

Comanda acum cartea Pietrele facute paine. Un dictionar despre rolul banilor in dezvoltarea lumii libere din categoria Business / Economie / Finante - scrisa de Dorel Dumitru Chiritescu publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060715467
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune17x24
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini1002
An aparitie2021
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Pietrele facute paine. Un dictionar despre rolul banilor in dezvoltarea lumii libere 

Autor: Dorel Dumitru Chiritescu – Editura Letras, 2021

 

A scrie o carte despre bani, inflatie si rolul lor in construirea lumii libere este ca si cum te-ai arunca in mijlocul unui ocean. Indiferent de cat de bun inotator ai fi te vei ineca daca nu ai de partea ta o barca. In cazul meu, barca a fost bunul simt si atitudinea critica treaza. Desi mi-am propus sa spun multe, nu am spus totul despre bani si inflatie. Mereu va fi ceva de adaugat sau de completat, dupa cum o privire critica asupra muncii mele va gasi cate ceva de perfectionat.

,,Pietrele facute paine. Un dictionar despre rolul banilor in dezvoltarea lumii libere" isi propune sa fi e o carte cu raspunsuri si explicatii. Prea multe intrebari sunt in jurul nostru si prea putine raspunsuri. Manualele de economie abunda de explicatii pe care nu le intelege nimeni, de formule si calcule fara niciun sens. De cele mai multe ori, in spatele lor este un imens gol, un vid stiintifi c si epistemic. Este o lucrare izvorata din ingrijorarea ca prea multi vorbesc despre societate si economie si prea putini stiu despre ce vorbesc.

Cartea pe care tocmai ati deschis-o vorbeste despre bani si despre economie. Ea este o carte despre inflatie, dar nu ma puteam margini doar la atat. Fenomenul este mult prea complex pentru a-l trata in mod izolat. De fi ecatre data cand fi rul cercetarii m-a dus mai departe de miezul infl atiei, l-am urmat fara retinere. Chiar daca distanta parcursa a fost mare, am mers cu convingerea ca pe acest drum mergand vom oferi o imagine si mai completa asupra a ceea ce inseamna aventura folosintei banului in economie. Pentru ca este o aventura ceea ce va propunem. Intelegerea modului in care banii au fost folositi in economie mi s-a parut foarte importanta pentru economisti si nu numai.

Product successfully added to the product comparison!