Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Noua pozitionare: Cele mai noi informatii despre strategia de business numarul unu din lume (second hand)

BBDS-9789738815612

9,90 lei

Jack Trout, Steve Rivkin

Editura Brandbuilders

ISBN9789738815612
Tip carteSecond Hand
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini208
An aparitie2008
Dimensiuni16.5x23.5x1.3
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Strare produs: Produsul este usor ingalbenit. Unele exemplare pot avea coperta decolorata de la soare. Altfel, nu are insemnari sau pagini lipsa.

Pornind de la principiul Marketingul nu este o batalie a produselor in sine, ci a perceptiilor pe care consumatorii le au asupra produselor, Jack Trout ne ofera o lucrare cu adevarat inovatoare, ce prezinta pozitionarea dintr-o perspectiva inedita.

La inceput este descris modul in care functioneaza mintea potentialului client (din punct de vedere al conceptiilor, influentelor sau al fixarii informatiilor in memorie). Urmeaza apoi sase studii de caz referitoare la experienta pe care companii de prima marime au avut-o in legatura cu procesul de pozitionare si care accentueaza latura practica a lucrarii.

In ultima parte sunt abordate cateva aspecte relevante, si anume problemele legate de nume, de cercetarea de marketing, rolul relatiilor publice in procesul de pozitionare, dar si capcanele frecvente in care cad oamenii de marketing atunci cand incearca sa cucereasca mintea consumatorilor, pana la urma terenul de lupta final din marketing.

Veti afla toate mecanismele specifice procesului de pozitionare sau, dupa caz, de repozitionare, prezentate de autori fie sub forma unor sfaturi directe, fie prin prisma studiilor de caz din domenii diverse (pentru o firma de software, o companie producatoare de inghetata, o companie petroliera, o emisiune de televiziune, o firma de contabilitate sau pentru candidati politici).

Lucrarea de fata este o lectura obligatorie si pentru specialistii din companiile care si-au pierdut focusul in mintea consumatorului, prin extensii de linie sau diversificarea gamei de produse, sau pentru cei din firmele care sunt nevoite sa se adapteze in timp util schimbarilor pietei.

Al Ries si Jack Trout - autorii cartii Noua Pozitionare, in libraria piatadecarte.net

Product successfully added to the product comparison!