Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Esentialismul. Disciplina de a urmari mai putin (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069130360

57,00 lei

Greg McKeown

Editura Act si Politon

Comanda acum Esentialismul. Disciplina de a urmari mai putin (audiobook, CD mp3) de Greg McKeown de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130360
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Pentru un esentialist este important sa se opreasca in mod constant si sa se intrebe: Investesc in activitatile care trebuie?. Urmarirea principiului putin, dar bun va poate invata sa faceti diferenta dintre optiunile triviale si cele vitale. Dobanditi capacitatea de a face ce trebuie, nu de a face mai multe, acum.
Exista experienta nesatisfacatoare de a face progrese milimetrice intr-un milion de directii. Aceasta este calea neesentialistului. Dar exista si experienta satisfacatoare de a face un progres semnificativ in sarcinile care conteaza cel mai mult. Despre aceasta vorbeste Greg McKeown in Esentialismul.
Esentialismul inseamna disciplina. Reprezinta drumul catre detinerea controlului privind propriile alegeri. Este drumul catre noi niveluri de succes si semnificatie.
Greg McKeown: In mod curios, si exagerand ideea pentru a o face inteleasa, urmarirea succesului poate fi catalizatorul pentru esec. Altfel spus, succesul ne poate distrage de la a ne concentra de la bun inceput pe ce este esential in producerea succesului.

DURATA: 7 ORE SI 44 DE MINUTE
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!