Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Trezeste uriasul din tine (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068637037

134,00 lei

Anthony Robbins

Editura Act si Politon

Comanda acum Trezeste uriasul din tine (audiobook, CD mp3) de Anthony Robbins de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637037
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Trezeste uriasul din tine Cum sa preiei imediat controlul destinului tau mental, emotional, fizic si financiar! (Awaken the Giant Within How To Take Immediate Control of Your Mintal, Emotional, Physical and Financial Destiny!)
Toti oamenii au un ideal, toti au visuri pe care doresc sa le indeplineasca, insa majoritatea nu are habar de capacitatea uriasa de care poate dispune imediat atunci cand isi concentreaza toate resursele asupra stapanirii unui singur domeniu din viata.
Unul dintre motivele pentru care atat de putini dintre noi reusim ceea ce ne dorim cu adevarat este acela ca noi nu ne directionam niciodata focalizarea.
Scopul acestui audiobook este urmatorul: Sa fie un semnal de alarma care ii va provoca pe cei care si-au luat angajamentul sa traiasca si sa fie mai mult, sa fructifice puterea care le-a fost data de Dumnezeu. In Trezeste uriasul din tine gasesti idei si strategii care sa te ajute sa produci schimbari specifice, masurabile si pe termen lung in tine insuti si in ceilalti. (Anthony Robbins)

Durata: 26 de ore si 3 minute
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!