Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Go-Giver. O scurta poveste despre o idee remarcabila de afaceri (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069130070

38,00 lei

Bob Burg, John David Mann

Editura Act si Politon

Comanda acum Go-Giver. O scurta poveste despre o idee remarcabila de afaceri (audiobook, CD mp3) de Bob Burg, John David Mann de la Editura Act si Politon cu pret redus 32,30 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130070
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13.5x18.5
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Go-giver a inceput ca o carte, dar s-a transformat, in timp, intr-o miscare. De la cluburi de carte la consilii executive, de la firme de avocatura la grupuri de rugaciune, de la conglomerate energetice la sanatorii particulare, de la manageri de pizzerii la profesori universitari, au folosit cartea si au declarat ca a functionat. Cei doi autori au primit nenumarate scrisori din partea oamenilor.
Cartea audio reprezinta o poveste minunata despre daruire. Nu este, totusi, vorba despre a fi dragut. A fi o persoana draguta, sincer amabila este minunat in sine si ajuta la construirea relatiilor puternice, dar nu va face din dumneavoastra in mod necesar un om de succes. Exista numerosi oameni care sunt draguti, dar au dificultati financiare. Autorii spun ca succesul este un rezultat al unor obiceiuri specifice de actiune: crearea valorii, influentarea vietilor oamenilor, punerea pe primul loc a intereselor oamenilor, autenticitatea si smerenia de a ramane deschis spre a primi.

Durata: 3 ore 53 de minute
Lectura: Razvan Hincu

Product successfully added to the product comparison!