Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Esentialismul. Disciplina de a urmari mai putin (ed. tiparita)

ACT-9786069130384

48,00 lei

Greg McKeown

Editura Act si Politon

Comanda acum Esentialismul. Disciplina de a urmari mai putin (ed. tiparita) de Greg McKeown de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130384
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini271
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14.5x22.5x1.6
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Esentialismul este despre cum sa faceti ce trebuie, nu despre cum sa faceti mai multe. Este despre a va investi timpul si energia cat mai intelept posibil, pentru a opera la cel mai inalt nivel de contributie personala, facand doar ceea ce este esential.
Prima parte a cartii schiteaza mentalitatea de baza a unui esentialist. Urmatoarele trei transforma mentalitatea intr-un proces sistematic orientat catre a urmari disciplinat mai putin, unul pe care puteti sa-l folositi in orice situatie sau intreprindere pe care o intalniti.
Calea esentialistului inseamna a trai conform unui proiect, nu in mod automat. In loc sa faca alegeri in mod reactiv, esentialistul distinge in mod deliberat putinele aspecte vitale de numeroasele aspecte triviale, elimina aspectele neesentiale si indeparteaza obstacolele, astfel incat lucrurile esentiale sa poata sa se desfasoare limpede, fluent.
Asadar, Calea esentialistului este drumul catre detinerea controlului privind propriile alegeri. Este drumul catre noi niveluri de succes si semnificatie. Este drumul pe care va bucurati de calatorie, nu doar de destinatie.

Product successfully added to the product comparison!