Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

4 ore Saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati (ed. tiparita)

ACT-9786069130193

59,00 lei

Tim Ferriss

Editura Act si Politon

Comanda acum 4 ore Saptamana de lucru. Evadeaza de la rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati (ed. tiparita) de Tim Ferriss de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130193
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini495
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14.5x22.5x2.6
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Vanduta si tradusa in peste 35 de limbi, 4 ore saptamana de lucru (The 4-Hour Workweek) s-a situat, mai mult de doi ani, pe lista celor mai bine vandute carti New York Times. Aceasta este o noua editie, extinsa si adaugita.
Timothy Ferriss: Cartea este pentru toti cei ce s-au saturat de planul de viata mereu tergiversat si care vor sa traiasca viata in stil mare, in loc sa o amane. Studiile de caz prezentate variaza de la un tanar de 21 de ani ce conduce un Lamborghini, pana la o mama singura care a calatorit timp de cinci luni, alaturi de cei doi copii ai sai.
Oamenii nu doresc sa devina milionari, ci vor sa experimenteze stilul de viata al unui milionar. Stil care presupune aparent o libertate totala.
Ce face aceasta carte diferita fata de altele? Invatati cum sa recunoasteti si sa profitati de optiunile pe care altii le trec cu vederea. Timothy Ferriss nu vorbeste despre economii si nu face recomandari cu privire la acest subiect. Nu va va cere sa alegeti intre distractia de acum si banii de mai tarziu. Le puteti avea pe amandoua acum.
Autorul pune in antiteza doua aspecte (Noii Oameni Bogati si Intarziatii) si prezinta un set de reguli ca factori de diferentiere fundamentali care trebuie tinuti minte pe parcursul cartii de fata:
Retragerea din campul muncii este o asigurare in cazul celui mai prost scenariu;
Interesul si energia sunt ciclice;
Mai putin nu inseamna lenevie;
Momentul nu e niciodata potrivit;
Cereti iertare, nu permisiune;
Scoateti-va in evidenta punctele forte, nu va corectati slabiciunile;
Lucrurile in exces devin opusul lor;
Banii si atat nu sunt solutia;
Venitul relativ este mai important decat venitul absolut;
Stresul e rau, eustresul e bun;
Majoritatea oamenilor care evita sa-si paraseasca slujbele intretin gandul ca traseul lor se va imbunatati odata cu trecerea timpului sau cu cresterea venitului. Insa acest rationament se bazeaza pe reala incredere ca situatia va fi mai buna? Sau sunt doar sperante desarte si o scuza pentru lipsa de actiune?
Omul rezonabil se adapteaza la lume; cel nerezonabil persista in a incerca sa adapteze lumea la el insusi. Asadar, progresul depinde de omul nerezonabil. (George Bernard Shaw)
A avea un obiectiv neobisnuit de mare este o infuzie de adrenalina care va asigura rezistenta in fata inevitabilelor incercari si dificultati care insotesc orice tel.
Jack Canfield: Era si timpul sa se scrie aceasta carte. Este un manifest indelung asteptat pentru stilul de viata mobil, iar Tim Ferriss este ambasadorul ideal. Chestia asta va fi de proportii.
Albert Pope, specialist in instrumente financiare derivate la sediul central UBS: Tim este un Indiana Jones al erei digitale. Am folosit deja sfatul lui pentru a merge sa pescuiesc cu sulita pe insule izolate si sa schiez pe partiile cel mai bine ascunse din Argentina. Ca sa ma exprim simplu, fa ce spune el si poti sa traiesti ca un milionar.
Michael E. Gerber, fondatorul si presedintele E-Myth pe plan international: 4 ore saptamana de lucru este un nou mod de a rezolva o problema foarte veche: cum putem munci ca sa ne traim viata si sa evitam ca viata noastra sa se invarta doar in jurul muncii? O mare de optiuni infinite ii asteapta pe cei care vor citi aceasta carte si vor fi inspirati de ea!

Product successfully added to the product comparison!