Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Redreseaza-ti nava! Caiet de exercitii pentru implementarea leadershipului bazat pe intentie in organizatia ta (ed. tiparita)

ACT-9786069131602

34,00 lei

L. David Marquet

Editura Act si Politon

Comanda acum Redreseaza-ti nava! Caiet de exercitii pentru implementarea leadershipului bazat pe intentie in organizatia ta (ed. tiparita) de L. David Marquet de la Editura Act si Politon cu pret redus 28,90 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069131602
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini188
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13x20x1.1
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

In Redreseaza nava!, fostul capitan al Marinei Americane, L. David Marquet, a introdus o noua abordare indrazneata despre leadership, bazata pe experientele sale de la bordul submarinului Santa Fe. A renuntat la traditionalul model comanda si controleaza, incurajand echipajul sa isi asume responsabilitatea pentru fiecare actiune individuala. Submarinul si-a imbunatatit rapid performantele, ajungand sa castige premii pentru cea mai buna nava din categoria sa.

L. David Marquet a creat caietul de lucru Redreseaza-ti nava!, pentru ca cititorii sa poata aplica metodele sale in propria lor organizatie. Cu intrebari si exercitii cuprinzatoare, acest caiet de lucru va ajuta cititorii sa isi creeze o comunitate de lucru bazata pe incredere si responsabilitate personala. Fie ca va aflati intr-un birou sau intr-un submarin, aceste lectii si instrumente va vor ajuta sa creati un mediu de munca mai sanatos si mai eficient astfel incat sa va puteti redresa propria nava.

Una dintre cele mai bune douasprezece carti de business din toate timpurile. - Motley Fool si USA Today

Cum descatusam intelectul si initiativa fiecarui membru al organizatiei in directia unui scop comun? Iata raspunsul: cu un fascinant stil de a povesti si o profunda intelegere a ceea ce motiveaza si inspira. David Marquet ofera liderilor din domeniul militar, al afacerilor si al educatiei un vehicul puternic ce-i va incanta, provoca si incuraja sa actioneze. - Michael P. Peters, presedinte al Colegiului St. Johns, Santa Fe

Product successfully added to the product comparison!