Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Revolutia blockchain. Despre felul in care tehnologia aflata la baza bitcoinului transforma banii

ACT-9786069132586

58,00 lei

Don Tapscott si Alex Tapscott

Editura Act si Politon

Comanda acum Revolutia blockchain. Despre felul in care tehnologia aflata la baza bitcoinului transforma banii de Don Tapscott si Alex Tapscott de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069132586
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini480
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14.5x23
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Tehnologia ar putea avea cel mai mare impact asupra viitorului economic mondial, ti nu este vorba despre matinile care se conduc singure, energia solara sau inteligenta artificiala. Este vorba deBlockchain.

Prima generatie a revolutiei digitale ne-a adus Internetul informatiei. A doua generatie sustinuta detehnologia Blockchain ne aduce Internetul valorii: o platforma noua, raspandita, care ne poate ajuta sa transformam lumea afacerilor.

Blockchain este este una dintre cele mai importante inventii din istoria informaticii. Cititi Revolutia Blockchain (Blockchain Revolution) pentru a intelege profunda sa implicare. - Marc Andreessen, cofondator Netscape ti Andreessen Horowitz

Ce carte spectaculoasa! Ravatitoare in exuberanta ti profunzimea ei. Ma face sa ma gandesc ca ne aflam intr-unul din acele momente, din punct de vedere al istoriei tehnologiei, economiei ti societatii, unde limita este cerul. - Steve Wozniak, cofondator Apple Computer

Blockchain este ingenios de simplu, un protocol care permite tranzactiilor sa fie simultan anonime ti securizate. Tehnologia este publica, criptata ti disponibila pentru oricine dorette sa o foloseasca. Patruzeci ti doua dintre cele mai mari institutii financiare din lume, printre care JPMorgan Chase, Goldman Sachs ti Credit Suisse, au format un consortiu pentru a explora Blockchain in vederea unor tranzactii mai rapide ti mai sigure.

Product successfully added to the product comparison!