Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Lebada neagra (ed. tiparita)

AF-CV-9789736699627

45,00 lei

Nassim Nicholas Taleb

Editura Curtea Veche

Comanda acum Lebada neagra (ed. tiparita) de Nassim Nicholas Taleb cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Business / Economie / Finante.

More details

ISBN9789736699627
Tip carteEditie tiparita
ColectieCarti Cheie
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini487
An aparitie2013
Dimensiuni13x20x3
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

(include eseul post-scriptum Despre robustete si fragilitate)

Una dintre cele mai influente 12 carti de dupa Al Doilea Razboi Mondial. (The Times)


O opera de arta. (Chris Anderson, autorul cartii Coada lunga)


Cea mai vanduta carte de non-fictiune din 2007 pe Amazon.


40 de saptamani in topul listei cu carti bestseller a New York Times.


2 ani pe lista cu lecturi recomandate de BusinessWeek.


Bestseller in Germania, Elvetia, China, Italia, Brazilia, Israel, Spania etc.


* * *


Taleb a fost inclus in 2009 pe lista celor mai influenti guru in management elaborata de Forbes.


[¦] profetul boom-ului si al doom-ului, adica al cresterii si pieirii in lumea noastra; cea financiara si politica indeosebi. (Emil Hurezeanu)


Nassim Nicholas Taleb este profesor de ingineria riscului la Institutul Politehnic al Universitatii New York, membru asociat la Institutul Jean Nicod din Paris si expert in cercetare la Universitatea Oxford. A fost profesor invitat la Scoala de Afaceri din Londra, profesor de stiinte ale incertitudinii la Universitatea Massachusetts din Amherst si profesor adjunct de matematici la Institutul de Stiinte Matematice Courant de la Universitatea New York. A fost, de-a lungul timpului, membru in numeroase comitete cu renume international.


A lucrat in principal ca trader, pana in 1993. Apoi, a detinut diverse functii executive la Union Bank of Switzerland, Credit Suisse First Boston, Banque Indosuez si CIBC-Wood Gundy. De asemenea, a lucrat pentru Bankers Trust si BNP Paribas. Dar a activat si independent, in cadrul Chicago Mercantile Exchange. A infiintat firma Empirica si este consultant pentru compania Universa.


Taleb a absolvit un MBA la Scoala Wharton a Universitatii Pennsylvania si detine un doctorat in stiinta managementului, obtinut la Universitatea Paris.


Si-a dedicat timpul studierii problemelor legate de noroc, incertitudine, probabilitate si cunoastere si a construit trei cariere de un inalt profesionalism in jurul ideilor sale ca om de litere, ca trader si om de afaceri, precum si ca profesor universitar. Cartile sale au devenit bestseller, inregistrand milioane de cititori si fiind traduse in peste 30 de limbi.

Product successfully added to the product comparison!