Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Sahul. O poveste pentru copii

Sahul. O poveste pentru copii

DPH-5948495003739

32,80 lei

41,00 lei

Adrianna Staniszewska, Urszula Staniszewska

Editura DPH

Comanda cartea Sahul. O poveste pentru copii de Adrianna Staniszewska, Urszula Staniszewska de la Editura DPH. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

842d5d2ecced4ce97a5072114c3862ee.jpg

More details

ISBN5948495003739
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune20.5X29cm
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini96
An aparitie2020
Transport GratuitPoti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte

Sahul. O poveste pentru copii - de Adrianna Staniszewska, Urszula Staniszewska 

Bine ati venit in fascinanta lume a sahului!


Sahul – o poveste pentru copii se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 5 ani.

Sahul este un joc nobil care distreaza, dezvolta imaginatia, gandirea logica si spiritul anticipativ, antreneaza memoria, spiritul de observatie si rabdarea.

Prin intermediul unei povesti palpitante care se petrece in Sahistan, aceasta carte explica, intr-un mod atractiv, principiile deplasarii pieselor pe tabla de sah, dezvaluind si cateva elemente de baza ale tacticii acestui joc.

O poveste despre un rege si fiii sai intre care vrea sa imparta regatul, iar fiii isi dovedesc valoarea intr-un meci de sah. Autorii introduc cititorul treptat la miscarile admise ale pieselor, discuta regulile. Toate aceste lucruri sunt descrise intr-un mod clar si pe intelesul copiilor.

Aruncati o privire sa vedeti ce lucruri minunate se intampla in Sahistan!

Despre autori:

Adrianna Staniszewska – are in palmares medaliile Campionatelor de sah pentru juniori din Mazovia (Grodzisk Mazowiecki 2002 si 2003), medalia de argint la Campionatul polonez de sah rapid pentru juniori (Kołobrzeg 2004) si medalia de bronz la Campionatul polonez de sah blitz (Olkusz 2006). Este tripla finalista a Campionatului polonez pentru juniori la sah clasic. Este proprietara European Chess School, in care sustine cursuri de sah pentru copii, adulti si manageri, si cofondatoarea firmei Kreatywny Przedszkolak (Prescolarul Creativ), care organizeaza cursuri de sah pentru copii. Vicemaestru al Corpului de arbitri de sah din Mazovia (Varsovia 2017), a facut un stagiu la Shanghai Chess Academy, in cadrul caruia a antrenat copii de varsta prescolara si scolara.

Urszula Staniszewska – a castigat de patru ori la rand medalia de aur la Olimpiada pentru tineret de la Varsovia (2002-2005). A obtinut medalia de aur la Campionatele de sah pentru juniori din Mazovia (Grodzisk Mazowiecki 2002, 2004), medalia de bronz la Campionatul polonez de sah blitz (Olkusz 2003), medalia de aur la Campionatele de sah blitz pentru juniori din Mazovia (Michałowice 2007). A participat la finala Campionatului national polonez pentru juniori la sah clasic. In prezent este trainer la European Chess School, unde sustine cursuri de sah pentru copii, adulti si manageri si e responsabila pentru conceperea programului de studiu. Este maestru al Corpului de arbitri de sah din Mazovia (Varsovia 2017).

Product successfully added to the product comparison!