Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Vietile secrete ale reginelor si regilor - Veruska Motta, Laura Brenlla

Vietile secrete ale reginelor si regilor

DPH-5948495004651

59,20 lei

74,00 lei

Veruska Motta, Laura Brenlla

Editura DPH

Comanda cartea Vietile secrete ale reginelor si regilor - de  Veruska Motta, Laura Brenlla de la Editura DPH. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

842d5d2ecced4ce97a5072114c3862ee.jpg

More details

ISBN5948495004651
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune35x26.5cm
Produs vandut dePiata de Carte
An aparitie2021
Dimensiuni88
Tip copertacartonata
Transport GratuitPoti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei.

Vietile secrete ale reginelor si regilor - de Veruska Motta, Laura Brenlla

Aflati despre Vietile secrete ale reginelor si regilor si descoperiti lumea lor in acest captivant album ilustrat care se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 7 ani.

Lumea vazuta de pe un tron regal pare minunata: petreceri, baluri, batalii memorabile, intrigi, victorii... Dar nu tot ce straluceste e aur, nici macar pe o coroana!

Aceasta carte dezvaluie toate secretele si faptele ciudate despre unii dintre cei mai mari monarhi din istorie. Paginile ei vor dezvalui obiceiurile lor, tradarile si razbunarile, rutina lor neobisnuita si multe alte lucruri surprinzatoare. Te va lasa fara cuvinte!

Ai visat vreodata sa locuiesti intr-un castel? Sa porti o coroana si o rochie lunga, impodobita cu pietre pretioase stralucitoare? Viata la Curte pare minunata: petreceri, lupte eroice, intrigi si victorii. Povestile despre regi sunt adesea pline de actiune, rasturnari de situatie surprinzatoare, calatorii in tinuturi indepartate, intalniri incredibile... Regii si reginele au schimbat viata supusilor (desi poate nu mereu in bine!) si au transformat cursul istoriei pentru totdeauna.

Departe de centrul atentiei, in culise pandesc tradarile, razbunarea, nelegiuirile, vietile obscure, palatele bizare si multe alte lucruri neobisnuite care te-ar putea lasa fara cuvinte!

Ti-ar placea sa descoperi secretele si ciudateniile unora dintre cei mai mari monarhi din istorie?

Sa inceapa aventura!

Ilustratii de Laura Brenlla.

Product successfully added to the product comparison!