Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Vreau sa stiu: Cum functioneaza corpul meu

Vreau sa stiu: Cum functioneaza corpul meu

DPH-5948495004378

36,00 lei

45,00 lei

Pierre Winters, Madeleine van der Raad

Editura DPH

Comanda cartea Vreau sa stiu: Cum functioneaza corpul meu - de Pierre Winters, Madeleine van der Raad - de la Editura DPH. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

842d5d2ecced4ce97a5072114c3862ee.jpg

More details

ISBN5948495004378
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune26x25cm
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini30
Tip copertacartonata
Transport GratuitPoti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei.

Vreau sa stiu: Cum functioneaza corpul meu - de Pierre Winters, Madeleine van der Raad

Cum functioneaza corpul meu - o carte ilustrata cu caracter informativ despre natura si corpul uman, pentru copiii cu varsta peste 6 ani.

Seria Vreau sa stiu cuprinde carti ilustrate cu caracter informativ care raspund la intrebarile celor mici. Unele subiecte le sunt familiare, altele le sunt mai putin familiare. Cartile trateaza lumea si mediul din jurul nostru, trecutul si prezentul nostru. Intr-un mod jucaus si inteligent, aceste carti le spun copiilor ce vor sa stie. Vrei sa stii totul despre corpul uman? In aceasta carte vei gasi informatii despre oase si muschi. In plus, vei afla cum functioneaza inima, unde sunt plamanii si de ce ai fire de par pe piele. Vei descoperi lucruri despre creierul si simturile tale. Vei avea parte de un proiect practic si de un minitest, astfel incat sa devii un adevarat expert.

Pierre Winters a facut echipa cu Madeleine van der Raad pentru a le arata copiilor cum functioneaza corpul uman si pentru a-i incanta cu minunatele ilustratii din interiorul cartii. Pierre Winters s-a nascut in Hasselt, Belgia. Dupa mai bine de 30 de ani de cariera de succes in editare, a devenit autor de carti pentru copii. Madeleine van der Raad s-a nascut in anul 1978, si prima sa iubire au fost animalele. A vrut sa devina medic veterinar sau tehnician de raze X, la fel ca mama ei. Dar pasiunea pentru desen a fost mai profunda, asa ca a mers la scoala de arta pentru a deveni ilustratoare, mai intai la Maastricht, apoi la Groningen. Ea prefera sa lucreze cu stilou si cerneala si sa coloreze cu acril sau in Photoshop. Madeleine locuieste in Groningen de 15 ani, impreuna cu sotul si cei trei copii.

Product successfully added to the product comparison!