Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-5%

Comunicare in limba engleza. Caiet pentru clasa pregatitoare (ed. tiparita)

Comunicare in limba engleza. Caiet pentru clasa pregatitoare (ed. tiparita)

LC-Aramis-9786067060553

11,40 lei

12,00 lei

Cristina Johnson

Editura Aramis

ISBN9786067060553
Tip carteEditie tiparita
ColectieClasa pregatitoare
An aparitie2014
Nr pagini64
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Dimensiuni20.5x28.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse de 150 lei si beneficiati de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Invatarea limbii engleze de la o varsta mica confera elevilor usurinta operarii cu termeni si concepte noi, care reprezinta un real avantaj. Caietul de comunicare in limba engleza pentru clasa pregatitoare isi propune sa vina in sprijinul copiilor, invatatorilor si parintilor deopotriva, urmarind dezvoltarea unui mod specific de articulare a sunetelor, precum si cunoasterea unor elemente de baza ale exprimarii in aceasta limba.
Caietul va propune un continut bogat, sustinut de un suport imagistic deosebit, menit sa ajute la insusirea corecta a sunetelor din limba engleza, la imbogatirea vocabularului cu termeni care reprezinta obiecte din mediul familiar si conduc la dezvoltarea increderii copiilor in deprinderea unei limbi straine.

Elevii sunt familiarizati cu formulele de salut, cu modalitatile de prezentare, cu formulele de politete, dar si cu denumirea partilor corpului uman, a culorilor si a cifrelor.

Activitatile pe care le au la dispozitie pentru atingerea acestor obiective sunt variate: de la executarea unor simple indicatii, a unor desene, pana la interpretarea unor scurte poezii si cantece.

Product successfully added to the product comparison!