Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-5%

Teste pentru evaluare nationala clasa a II-a. Comunicare in limba romana + Matematica si explorarea mediului (ed. tiparita)

Teste pentru evaluare nationala clasa a II-a. Comunicare in limba romana + Matematica si explorarea mediului (ed. tiparita)

LC-Aramis-9786067063219

14,24 lei

14,99 lei

Simona Grujdin, Adriana Borcan

Editura Aramis

ISBN9786067063219
Tip carteEditie tiparita
ColectieClasa a II-a
An aparitie2016
Nr pagini112
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Dimensiuni21x29
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse de 150 lei si beneficiati de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Acest caiet de teste se adreseaza atat elevilor de clasa a II-a, cat si indrumatorilor lor parinti sau dascali. El include doua discipline: Comunicare in limba romana si Matematica si Explorarea mediului, fiind un excelent instrument de verificare a nivelului de cunostinte la care au ajuns elevii.
Testele urmaresc indeaproape programa scolara si incearca sa starneasca interesul elevilor prin diversitatea si ineditul temelor abordate, imbinand utilul invatatura, cu placutul aspectul aparent distractiv, de joc, al textelor adaptate pentru CLR sau al exercitiilor de MEM.
Elementele prezente in caietul de teste sunt apropiate, din universul copiilor, pentru a face procesul invatarii cat mai usor. Lucrarea de fata respecta toate exigentele unei evaluari moderne, venind in intampinarea dorintei de imbunatatire a performantei scolare.

Product successfully added to the product comparison!