Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Poezii. Pasteluri si legende (ed. tiparita)

Poezii. Pasteluri si legende (ed. tiparita)

Aramis-9786067061673

7,35 lei

7,99 lei

Vasile Alecsandri

Editura Aramis

Comanda cartea Poezii. Pasteluri si legende (ed. tiparita) de Vasile Alecsandri de la Editura Aramis. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786067061673
Tip carteEditie tiparita
ColectieBiblioteca scolarului
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini224
An aparitie2015
Dimensiuni12.5x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Ceea ce doreste deseori sa puna in lumina V. Alecsandri este felul fantastic in care ii apar peisagiile si aspectele generale ale naturii. Cuvintele fantastic, fantasma etc. revin necontenit in scrisul sau. Umbrele noptii se zaresc ca fantasme de alta lume. In timpul calatoriei cu diligenta tropotul cailor si sunetul zurgalailor aveau ceva fantastic. Autorul are impresia ca se gaseste in imparatia fantasmelor. In timpul apusului natura-ntreaga se acoperea cu o haina fantastica. Ziua raspandeste deasupra peisagiului un val luminos si fantastic. Aceasta stilizare in fantastic a atatora din infatisarile pe care le observa dovedeste in ce masura simtul de observatie colaboreza cu fantazia in descrierile lui Alecsandri.

In colectia Biblioteca Scolarului, colectivul Aramis a selectionat cu mare atentie, textele necesare studiului pentru elevii din clasele primare.

Product successfully added to the product comparison!