Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-5%

Miracol in lumea emotiilor. O poveste despre emotiile mele. O poveste despre mine (ed. tiparita)

Miracol in lumea emotiilor. O poveste despre emotiile mele. O poveste despre mine (ed. tiparita)

Aramis-9786067063363

30,39 lei

31,99 lei

Dragos Iulian Matei, Bianca Nita, Paula-Steluta Dobrinoiu

Editura Aramis

ISBN9786067063363
Tip carteEditie tiparita
ColectieDezvoltare personala
An aparitie2016
Nr pagini159
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Dimensiuni22.23.5x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse de 150 lei si beneficiati de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Aceasta carte se adreseaza copiilor, parintilor si cadrelor didactice care doresc sa descopere de o maniera placuta emotiile, gandurile, super-puterile, intuitia, curajul si alte lucruri minunate din lumea lor interioara, dar si cum sa le foloseasca pentru binele lor si al celor din jur.

Povestea se bazeaza pe cercetari si metode psihologice stiintifice ale unor psihologi si neurologi precum Daniel Goleman, Paul Rasmussen, Christophe André, François Lelord, care si-au dovedit eficienta in a ajuta oamenii sa isi creeze o viata mai buna.

Cel mai mare vis al lui Miracol este sa fie un super-erou iubit de toata lumea si cu multi, multi prieteni. Iar cand o dorinta este atat de mare, ceva in Marele Cosmos se intampla¦ un lucru atat de misterios si de special, incat viata lui Miracol este pe cale sa se schimbe definitiv. E de ajuns sa adoarma ca sa se trezeasca intr-o lume neobisnuita si fascinanta, care ii depaseste orice inchipuire: lumea sa interioara!

Totul incepe cu o pereche de ochi blanzi care il ghideaza pe Miracol intr-un sir de aventuri extraordinare, in cautarea Comorii Prieteniei. La fiecare pas, lucrurile devin si mai interesante, caci drumul nu e deloc previzibil¦
De pe misterioasa Insula a Neinfricatilor, pana la rascrucea Fricii, direct pe Taramul Celor Care Se Bucura, apoi fata in fata cu iluzoriul Zid al Neputintei si in zbor catre Planeta Emotiilor, Miracol si prietenii sai neobisnuiti se distreaza, se minuneaza, infrunta provocari, calatoresc in cele mai originale moduri, descopera taramuri fantastice cu locuitori carismatici si fac cunostinta cu echipa interioara, invatand sa se accepte din ce in ce mai mult.

O poveste plina de sensibilitate si suspans despre curajul de a fi tu insuti, de a-ti explora toate emotiile si de a te increde in magia vietii.

In plus, sub indrumarea lui Miracol si a celorlalte personaje, cititorii sunt invitati sa isi descopere propria lume interioara prin activitati imbracate in hainele unei provocari-joc de-a exploratorul fascinantului EU.

Product successfully added to the product comparison!