Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Atlasul ilustrat al lumii (ed. tiparita)

Aramis-9786067065343

45,00 lei

Corina Gadiuta

Editura Aramis

Comanda cartea Atlasul ilustrat al lumii (ed. tiparita) de Corina Gadiuta de la Editura Aramis. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786067065343
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini95
An aparitie2017
Dimensiuni24.5x32x0.8
Tip copertacartonata
Transport GratuitBeneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Cine a spus ca geografia nu poate fi distractiva? Cu Atlasul ilustrat al lumii, aparut la Editura Aramis, copiii de toate varstele vor fi incantati sa descopere continentele Terrei si tarile care le alcatuiesc, gratie unor ilustratii superbe, bogate in detalii si insotite de texte deopotriva accesibile si antrenante.
Pe langa denumirile geografice esentiale pentru o buna cultura generala (mari, fluvii, lacuri, golfuri, lanturi muntoase, orase, regiuni, natiuni etc.), atlasul contine informatii despre produsele si culturile specifice fiecarei zone geografice, despre cladirile si monumentele celebre, precum si despre animalele, plantele si popoarele care traiesc acolo.
Editat in conditii grafice de exceptie, Atlasul ilustrat al lumii va deveni companionul preferat al cititorilor mari si mici, intr-o fascinanta calatorie virtuala in jurul globului.

Product successfully added to the product comparison!