Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Matematica pentru copii, parinti si invatatori - auxiliar Clasa a II-a, caietul 2

LETRAS - 9786068935140

20,00 lei

Valeria Georgeta Ionita

Editura Letras

ISBN9786068935140
ColectieDidactic
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini68
An aparitie2017
Dimensiuni21x29x0.7
Tip copertabrosata

MATEMATICA PENTRU COPII, PARINTI SI INVATATORI este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care intampina dificultati in invatarea matematicii.

Caietul respecta programa scolara si a fost testat indelung la clase, de invatatori, care au obtinut rezultate notabile. CAIETUL a fost gandit astfel incat parintii si educatorii sa-si poata ajuta si incuraja copiii nu doar in depasirea dificultatilor de invatare la matematica, ci si in a intelege si a se deprinde cu frumusetea acestei materii.

MULTI PARINTI, mai ales aceia carora nu le-a placut matematica, tind sa se obisnuiasca cu ideea ca cel mic i-a mostenit. Or nu este asa. OFERITI copilului dumneavoastra sansa de a indragi MATEMATICA prin joc, prin exercitii usoare, redandu-i increderea in propriile forte. ESTE STIUT ca a porni cu dreptul la o materie cum este MATEMATICA, iti deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar COPILUL DUMNEAVOASTRA merita aceasta sansa.

Vezi si caietul1

auxiliar clasa a II-a matematica Ionita

APRECIERI ASUPRA ACESTEI LUCRARI

Auxiliarul,,Matematica pentru copii, parinti si invatatorireuseste cu excelenta sa trateze si sa ofere un foarte bun suport didactic copiilor, parintilor, profesorilor de sprijin si invatatorilor care interactioneaza cu copii cu dificultati de invatare sau discalculie.
Acesta contine exercitii si probleme in conformitate cu programa scolara, cu nivel scazut de dificultate, venind in intampinarea problemelor intalnite pe parcursul clasei I in mod practic.
Invatamantul are nevoie de un asemenea auxiliar!
Apreciem munca depusa in crearea lui si, totodata, multumim autoarei.

Sortan Doina Camelia
Profesor de sprijin
Scoala Gimnaziala Racovita

Am folosit la clasaauxiliarul de matematica de clasa Ipentru elevii cu dificultati de invatare al doamnei profesorValeria Georgeta Ionita.
Acesta contine cerinte usoare, clare, imagini sugestive, potrivit varstei si capacitatii fiecarui elev. Cu ajutorul auxiliarului lectiile de matematica pot fi mai usor intelese de elevi. (...)
Pe mine, ca dascal, m-a ajutat foarte mult in predarea materiei pentru elevii cu discalculie (elevi cu dificultati de invatare a calculului matematic). Acest auxiliar didactic este structurat conform programei scolare din invatamantul de masa.

Jugarean Maria
Profesor de sprijin
Liceul Teoretic Gheorghe Lazar, Avrig

In activitatea mea cu copiii cu dificultati de invatare folosesc auxiliarul de matematica pentru Clasa I al Doamnei profesorValeria G. Ionita.
De la prima utilizare am fost placut surprinsa de cerintele usoare, clare si adaptate nivelului fiecarui elev. Imaginile sunt sugestive, exercitiile sunt concepute si structurate progresiv, adaptate nivelului de intelegere al acestor elevi. Lectiile de matematica sunt o adevarata placere pentru elevi, mai usor intelese si distractive.
Pe mine, acest manual ma ajuta mult in predarea materiei, iar elevii reusesc sa-si atinga obiectivele propuse pentru clasa I.
Structurat conform programei scolare din invatamantul de masa, auxiliarul poate fi folosit atat in scolile de masa cat si in scolile speciale.

Tincu Corina Elena
Profesor itinerant
Scoala Gimnaziala S.P. Barcianu, Rasinari

Am lucrat la clasa dupa acest auxiliar cu un numar de patru elevi si am observat un progres vizibil in nivelul de achizitie a cunostintelor. Acest auxiliar este bine structurat si abordeaza pas cu pas numerele de la 11 la 31, trecerea facandu-se usor si permitandu-le elevilor sa isi insuseasca numeratia.
Metoda doamnei profesor Ionita Valeria Georgeta ajuta invatatorul si elevii sa se implice cu placere in rezolvarea unui exercitiu. Consider ca importante in educatia elevilor de orice varsta sunt placerea cu care copiii accepta informatia predata si gradul emotional de implicare in continutul acesteia.
Daca nu mai exista placere in invatare, aceasta devine o corvoada ce va da nastere refuzului.

Adela Eugenia Pop
Profesor invatamant primar
Scoala cu Clasele I-VIII Ion Pop Reteganul, Orlat


Apreciez in termeni laudativiauxiliarul de matematicapentruelevii cu dificultati de invatareal doamnei profesor de sprijinValeria Georgeta Ionita.
Ca si novice in munca de invatatoare si in special in clasa cu elevii cu dificultati de invatare, mentionez faptul ca acest auxiliar mi-a fost de un real folos.
Scopul acestui auxiliar este acela de a-i sprijini pe elevii cu dificultati de invatare in insusirea, fixarea si consolidarea cunostintelor matematice specifice clasei I, fiind adaptat nivelului de varsta al elevilor, dar si particularitatilor specifice acestor elevi.
In urma utilizarii la clasa a caietului auxiliar de matematica, pot afirma faptul ca elevii cu dificultati de invatare la matematica si-au insusit cu o mai mare usurinta conceptele si limbajul specific matematic si au lucrat mereu cu placere. Un rol deosebit in acest sens l-au avut si imaginile folosite.
Din punctul meu de vedere, auxiliarul reprezinta un partener de invatare pentru elevi, un reper deosebit de important pentru invatatoare, dar si un sprijin pentru parinti.

Anca Milea
Prof. inv. primar

VALERIA GEORGETA IONITA este profesor si lucreaza cu elevi cu dificultati de invatare de 27 de ani. Autoarea promoveaza principiul invatarii centrate pe nevoile elevilor si faciliteaza aparitia progreselor vizibile la elevii cu un potential limitat de invatare, neincrezatori la un anumit moment dat in potentialul lor.

http://piatadecarte.net/content/33-publicare-carte

Product successfully added to the product comparison!