Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Fortareata nebunilor

Fortareata nebunilor

CSP-9786068959108

26,40 lei

33,00 lei

George Arion

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Fortareata nebunilor scrisa de George Arion din categoria Carti politiste de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786068959108
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini384
An aparitie2018
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Al cincilea roman din seria Andrei Mladin

ATHANARIC. O societate misterioasa, cu multe ramificatii internationale. Scopul ei – sa controleze mintea adversarilor incomozi din politica, afaceri, presa sau cultura. Metoda – ii arunca in ospicii pe baza unor diagnostice false sau ii ucide pur si simplu.

Dupa intalnirea cu un miliardar misterios, Andrei Mladin se pomeneste internat intr-un sanatoriu unde se petrec lucruri sinistre. In timpul supliciului gaseste indicii care par sa arate legatura dintre ATHANARIC si disparitiile multor personalitati din istorie, printre care si a celui mai mare poet al romanilor. Si, nu in ultimul rand, a unui tanar care se zbatea din rasputeri sa ajunga pe un taram al libertatii si ale carui aripi au fost frante definitiv.

Receptare critica
„Cei trei muschetari au fost de fapt patru: Athos, Porthos, Aramis si D’Artagnan. Lor li se adauga, in mintea mea, Andrei Mladin, fermecatorul „detectiv fara voie” din romanele lui George Arion Atac in biblioteca, Profesionistul, Trucaj, Tinta in miscare etc. Si asa cum m-am bucurat cand am citit Dupa douazeci de ani de Al. Dumas, intrucat mi s-a oferit prilejul sa-i „revad” pe muschetari, asa ma bucur acum, cand Andrei Mladin, un muschetar solitar al vremii noastre, revine intr-un nou roman purtand semnatura de aur a lui George Arion: Fortareata nebunilor. Andrei Mladin a mai imbatranit, dar numai atat cat sa devina mai distins si mai interesant pentru femei. Iar aria investigatiilor lui s-a extins, cuprinzand acum si secolul nouasprezece, spre sfarsitul caruia un mare poet a murit in mod misterios.

Noi, organizatia iubitorilor de literatura buna (al carei presedinte sunt), ii multumim lui George Arion pentru reluarea extraordinarului sau serial cu Andrei Mladin si ii cerem solemn sa nu ne mai lase sa asteptam inca douazeci de ani pana la scrierea unui nou episod.”

Alex. Stefanescu

„Un autor complet, caruia nu-i lipseste nimic: nici inteligenta, nici scriitura, nici stiinta de a construi povesti fascinante, nici abilitatea de a folosi cele mai subtile strategii narative.”

Igor Bergler

Product successfully added to the product comparison!