Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Spanzuratul de la Conakry

Pe ce picior dansati?

CSP-9786068959290

16,00 lei

20,00 lei

George Arion

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Pe ce picior dansati? scrisa de George Arion din categoria Carti politiste de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786068959290
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini181
An aparitie2019
Dimensiuni19.5x13.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
Cartea, aparuta pentru prima oara in 1990 la Editura Eminescu, cuprinde doua microromane: Pe ce picior dansati? si Misterul din fotografie. Cele doua proze il au ca protagonist pe jurnalistul Andrei Mladin, cel mai indragit anchetator din literatura politista romaneasca, prezent si in filme si seriale TV.
In prima dintre naratiuni, eroul primeste o misiune neobisnuita: sa dezlege enigma mortii unui profesor de muzica. O ancheta dificila, deoarece profesorul a incetat din viata cu multe decenii in urma. Cautarea adevarului il poarta pe Andrei Mladin pe cai sinuoase. Cei care l-au cunoscut barbatul disparut in conditii suspecte nu sunt prea dispusi sa vorbeasca, iar cei care o fac prezinta povesti contradictorii. Numeroasele piste pe care le urmareste dezvaluie un adevar cutremurator.
Misterul din fotografie e o distopie plasata intr-un oras imaginar unde domneste coruptia, iar asasinatele se comit pe banda rulanta din dorinta unui individ insetat de razbunare si de putere, dornic sa puna mana pe o avere imensa. Luptand singur impotriva tuturor, Andrei Mladin hotaraste sa afle cine se afla in spatele crimelor, chiar cu pretul vietii.
La fel ca in toate aparitiile sale, simpaticul jurnalist e tenace in cercetarile sale, dovedeste istetime si infrunta pericolele care il ameninta cu arma sa preferata – umorul.
Product successfully added to the product comparison!