Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cronica unei crime cu autor necunoscut

Letras-9786060712909

21,00 lei

30,00 lei

Florina Popescu

Editura Letras

Comanda acum cartea Cronica unei crime cu autor necunoscut din categoria Carti politiste - scrisa de Florina Popescu publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

In stoc

ISBN Letras-9786060712909
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini240
An aparitie2021
Dimensiuni20.5x14
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Cronica unei crime cu autor necunoscut – Autor: Florina Popescu – Editura Letras, 2021

Cronica unei crime cu autor necunoscut este cel de-al doilea roman al scriitoarei Florina Popescu dupa debutul, in 2019, cu romanul cu intriga politista Dealuri in arsita, publicat de asemenea la Editura Letras.

O crima comisa in ajunul Craciunului intr-o vila de pe o strada retrasa ridica multe semne de intrebare anchetatorilor. Sistemul de supraveghere se defecteaza chiar in dimineata omorului, iar vecinii, ocupati cu pregatirile de sarbatori, nu pot oferi niciun fel de informatii cu privire la vizitele primite de victima in acea zi.

Datele culese la locul faptei sugereaza ca autorul este un apropiat al victimei sau cel putin un cunoscator al locului. In plus, nu lipsesc lucruri de valoare si nici nu sunt semne ca faptasul ar fi scotocit prin casa.

In ciuda cercetarilor intreprinse de comisarul Mugur Preda si procuroarea Ligia Adam, ancheta ajunge intr-un impas.

Lucrurile iau, insa, o turnura neasteptata odata cu atacul brutal, in propria casa, asupra partenerei de viata a victimei, conducand investigatiile intr-o directie noua.

Product successfully added to the product comparison!