Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Crima, bat-o vina! (ed tipărită)

Letras-9786060713456

20,80 lei

26,00 lei

Cartea Crima, bat-o vina! (ed tipărită) – Teodor Mihai Patrichi – Editura Letras, 2021

More details

ISBN9786060713456
Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini126
Dimensiune14.5x20.5
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Cuvânt-înainte

Această carte a fost scrisă în urma unei pasiuni acerbe, prezentă de-a lungul mai multor ani, față de romanele polițiste, cu precădere față de Agatha Christie, regina romanelor polițiste. Se pot găsi vagi asemănări cu faimoasa autoare, din pricina pasiunii dezvoltate față de cărțile ei, dar nu este o copie. Ideile au luat naștere cu ceva timp în urmă față de momentul publicării, dar imboldul de a scrie a fost generat și de contextul pandemiei, care are loc în aceste timpuri.

Este o încercare de lansare a unui tânăr autor, care încă se străduie să-și perfecționeze stilul de a scrie. Intențiile inițiale sunt enigma, misterul, psihologia crimei și originalitatea. Cartea a fost scrisă într-un timp relativ scurt, fiind prima dintr-o serie care, sper eu, va fi cât mai complexă și voluminoasă, în funcție de rezultatele care vor apărea în urma publicării.

Este scrisă din pură pasiune, cu scopul de a hrăni plăcerea iubitorilor de romane polițiste, fani ai cărților care încă mai exploatează acest domeniu, „grup” din care fac și eu parte, individual.

Aș vrea să le mulțumesc pe această cale persoanelor care

mi-au fost alături pe parcursul scrierii cărții, fiindcă prea puțină lume a știut de existența sa înainte de publicare. Numele persoanelor le voi păstra anonime, din respect pentru confidențialitatea lor.

Consider că este o carte reușită, fiind doar începutul a ceea ce s-ar putea numi o carieră de lungă durată. Aștept cu nerăbdare un feedback individual de la cei care au citit-o, indiferent despre ce e vorba: păreri, impresii, idei, sugestii, critici, toate sunt bine-venite.

Vă urez o lectură plăcută!

Product successfully added to the product comparison!