Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Crima, bat-o vina!

Letras-9786060713456

18,20 lei

26,00 lei

Comanda acum cartea Crima, bat-o vina! din categoria Carti politiste - scrisa de  publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060713456
Dimensiune14.5x20.5
Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini126
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Cuvant-inainte


Aceasta carte a fost scrisa in urma unei pasiuni acerbe, prezenta de-a lungul mai multor ani, fata de romanele politiste, cu precadere fata de Agatha Christie, regina romanelor politiste. Se pot gasi vagi asemanari cu faimoasa autoare, din pricina pasiunii dezvoltate fata de cartile ei, dar nu este o copie. Ideile au luat nastere cu ceva timp in urma fata de momentul publicarii, dar imboldul de a scrie a fost generat si de contextul pandemiei, care are loc in aceste timpuri.

Este o incercare de lansare a unui tanar autor, care inca se straduie sa-si perfectioneze stilul de a scrie. Intentiile initiale sunt enigma, misterul, psihologia crimei si originalitatea. Cartea a fost scrisa intr-un timp relativ scurt, fiind prima dintr-o serie care, sper eu, va fi cat mai complexa si voluminoasa, in functie de rezultatele care vor aparea in urma publicarii.

Este scrisa din pura pasiune, cu scopul de a hrani placerea iubitorilor de romane politiste, fani ai cartilor care inca mai exploateaza acest domeniu, ,,grup" din care fac si eu parte, individual.

As vrea sa le multumesc pe aceasta cale persoanelor care

mi-au fost alaturi pe parcursul scrierii cartii, fiindca prea putina lume a stiut de existenta sa inainte de publicare. Numele persoanelor le voi pastra anonime, din respect pentru confidentialitatea lor.

Consider ca este o carte reusita, fiind doar inceputul a ceea ce s-ar putea numi o cariera de lunga durata. Astept cu nerabdare un feedback individual de la cei care au citit-o, indiferent despre ce e vorba: pareri, impresii, idei, sugestii, critici, toate sunt bine-venite.

Va urez o lectura placuta!

Product successfully added to the product comparison!