Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Ingerul (ed. tiparita) - Sandrone Dazieri

Ingerul (ed. tiparita) - Sandrone Dazieri

CSP-9786069429594

31,20 lei

39,00 lei

Sandrone Dazieri

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Ingerul (ed. tiparita) - Sandrone Dazieri scrisa de Sandrone Dazieri din categoria Carti politiste de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

ISBN9786069429594
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini412
An aparitie2017
Dimensiuni14x20.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

O seara racoroasa de septembrie. Trenul de mare viteza de la Milano oprette in gara Termini din Roma. Din vagonul de clasa Top nu coboara niciun pasager: un atac chimic i-a ucis pe toti. Principalii suspecti: terorittii ISIS. Colomba Caselli, politista macinata de cotmaruri ti indoieli, se vede nevoita sa inceapa o ancheta dificila. O clipa de neatentie duce la un masacru intr-un centru islamic, iar Colomba este suspendata din Brigada Mobila. Chiar daca nu ti-au mai vorbit de luni de zile, apeleaza la fostul ei partener, Dante Torre, barbatul cu o inteligenta uluitoare care a fost tinut aproape intreaga copilarie in intunericul unui siloz. Ãmpreuna, decid sa continue ancheta pe cont propriu.

Foarte curand descopera ca au dat de urma unei forte pe care n-ar fi trebuit niciodata s-o starneasca. O forta de care se tem pana ti cei mai mari tortionari din fostul URSS. Un demon crescut in infernul celei mai crunte inchisori sovietice ti care acum patette pe pamant: Ãngerul Mortii.

Sandrone Dazieri te arunca intr-o cursa contra cronometru plina de suspans, rasturnari de situatie, teorii ale conspiratiei ti umor in romanul care continua aventurile Colombei ti ale lui Dante, incepute in bestseller-ul international Ucide-l pe Tata.

Product successfully added to the product comparison!