Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Moarte in clan (ed. tiparita) - Ken Bruen

Moarte in clan (ed. tiparita) - Ken Bruen

CSP-9786069429563

26,40 lei

33,00 lei

Ken Bruen

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Moarte in clan (ed. tiparita) - Ken Bruen scrisa de Ken Bruen din categoria Carti politiste de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

ISBN9786069429563
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini222
An aparitie2017
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Casa dulce casa! Nu ti pentru Jack Taylor.

Proaspat intors din Londra, Jack e abordat de un individ misterios numit Cotarul. Cazul e unul neobitnuit: patru tigani caldarari au fost uciti cu brutalitate in Galway, dar nimeni nu vrea sa mitte vreun deget. Cei doi bat palma, dar Jack nu ttie ce urmari cumplite, pentru el ti nu numai, va avea intelegerea lor. Pentru ca victimele nu provin din comunitatea atezata, iar comunitatea atezata nu vrea sa aiba nimic de-a face cu ele. Ba mai mult, chiar incurajeaza pe tacute astfel de deznodaminte ti pe cel care le prilejuiette¦

Ken Bruen creeaza un personaj unic: dur, cinic, ursuz, dar sensibil la schimbarile societatii in care traiette ti la nedreptatile care se petrec in ea. Chiar daca ii ia peste picior pe altii, nu se cruta nici pe sine insuti. Umorul, (auto)ironia cartile ti muzica reprezinta pentru el singurele moduri de a evada dintr-o lume pe care el nu o mai vrea, dar de care risca sa fie inghitit.

Product successfully added to the product comparison!