Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Stapanul inelelor - Fratia inelului (ed. tiparita)

Stapanul inelelor - Fratia inelului (ed. tiparita)

MULT-RAO-9786066093675

54,31 lei

55,99 lei

Tolkien, J.R.R

Editura Rao

Comanda acum cartea Stapanul inelelor - Fratia inelului (ed. tiparita) de Tolkien, J.R.R si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

ISBN9786066093675
Tip carteEditie tiparita
ColectieBiblioteca RAO
An aparitie2012
Nr pagini635
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13x20
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Fratia Ineluluieste primul volum din deja celebra trilogieStapanul Inelelor. Trilogia este una dintre cele mai cunoscute serii de povetti fantasy din lume. Primul volum a fost ecranizat in 2001, urmat la scurt timp ti de cele doua continuari. Ãmpreuna, cele trei ecranizari au obtinut nu mai putin de 18 premii Oscar.

Primul volum prezinta personajele ti pregatette cititorul de calatoria epica care va urma. Hobbitul Bilbo Baggins ii ofera urmatului sau Frodo un inel misterios. Frodo afla ca inelul este de fapt un artefact vechi de mii de ani care apartine Printului Intunericului, Sauron. Daca acesta va reuti sa puna mana pe inel, intreaga civilizatie va fi pierduta.

Singura speranta a pamantenilor este sa distruga inelul, o misiune pe care Frodo ti-o asuma. Ãmpreuna cu prietenii sai hobbiti, vrajitorul Gandalf, piticul Gimly, Regele Aragorn ti Elful Legolas, Frodo pleaca spre Mordor in speranta ca va distruge inelul ti va salva lumea.

Product successfully added to the product comparison!