Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Duhovnicii Sihastriei Sub Cenzura Comunista

EIKON-9789737579546

24,00 lei

Ierom. Cosma Giosanu

Eikon

Comanda cartea Duhovnicii Sihastriei Sub Cenzura Comunista de Ierom. Cosma Giosanu de la Editura Eikon. Livrarea acestui produs se face in 24-48h.

More details

ISBN9789737579546
ColectieSpiritualitate
Tip carteed. tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Tip copertaBrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Prezentare carte Duhovnicii Sihastriei Sub Cenzura Comunista - scrisa de Ierom. Cosma Giosanu - publicata de Editura Eikon

In anul 2012, pe data de 10 aprilie, s-a implinit un secol de la nasterea Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie iar anul acesta pe 2 decembrie am comemorat 15 ani de la trecerea in vesnicie a bunului nostru parinte. Este unul dintre cei mai de seama monahi pe care i-a dat monahismul romanesc in secolul al XX-lea. Parintele ramane in istoria Manastirii Sihastria-Neamt ca nume referinta, intrucat orice monah sau credincios contemporan asociaza numele Manastirii Sihastria cu al binecunoscutului duhovnic si misionar, Arhimandritul Cleopa.

Studiul de fata constituie, de fapt, Lucrarea de Disertatie la disciplina Literatura Post Patristica, sustinuta in anul 2011 in cadrul Facultatii de Teologie „Dumitru Staniloae”, Iasi. Ulterior, dupa sustinere, studiul a fost imbogatit cu noi date si reformulat pe alocuri, motiv pentru care am redenumit lucrarea. Noul titlul: „Duhovnicii Sihastriei sub cenzura comunista”, cred ca e mai relevant pentru un cititor neavizat si insumeaza poate, intr-o mai mare masura realitatea descrisa.

Cartea Duhovnicii Sihastriei Sub Cenzura Comunista de Ierom. Cosma Giosanu de la Editura Eikon. Livrarea acestei carti se face in 24-48h.

Product successfully added to the product comparison!