Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Supravietuind Comunismului: Istorie, Memorie, Uitare

EIKON-9786067112870

38,50 lei

Coordonatori: Mihai Gheorghiu, Maria Mateoniu

Eikon

Comanda cartea Supravietuind Comunismului: Istorie, Memorie, Uitare de Coordonatori: Mihai Gheorghiu, Maria Mateoniu de la Editura Eikon. Livrare in 24-48h.

More details

ISBN9786067112870
Tip carteed. tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Prezentare carte Supravietuind Comunismului: Istorie, Memorie, Uitare - scrisa de Coordonatori: Mihai Gheorghiu, Maria Mateoniu - de la Editura Eikon.

Cotidianul comunist este in cel mai inalt grad paradoxal. si miraculos. Cotidianul comunist este permanent o tensiune insolubila care isi gaseste mereu solutia, o imposibilitate patenta de supravietuire care ajunge mereu, inevitabil, la supravietuire, la continuitate, la gestul vital al rezistentei ca fiinta umana in fata fiecarui mecanism al disolutiei, al terorii sau al disciplinei carcerale al unei societati care mizeaza pe transformarea fiintei umane in mecanism biologic, in soldat al cauzei victoriei apocaliptice a economiei si a justitiei comunist-proletare.

Cartea Supravietuind Comunismului: Istorie, Memorie, Uitare  de Coordonatori: Mihai Gheorghiu, Maria Mateoniu va poate fi livrata in 24-48h.

Product successfully added to the product comparison!