Piata de carte

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos! Acesti "Termeni si conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Piata de carte S.R.L in privinta utilizarii site-ului piatadecarte.net. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa nu utilizati site-ul piatadecarte.net!

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

 • Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.


Drepturi de autor (Copyright)

 • Intregul continut al site-ului piatadecarte.net - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Piata de carte SRL si al furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Piata de carte SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Securitatea datelor personale

 • Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Piata de carte SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Piata de carte SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


Returnarea produselor

 • Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea sa. Va rugam sa returnati produsul in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul in care produsul nu se returneaza in starea descrisa mai sus, consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. 
 • Daca produsul sufera deteriorari de natura celor descrise in paragraful anterior, pentru care consumatorul este responsabil, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.
 • Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 • Imaginile si filmele sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini (culoare, accesorii, aspect etc.)
  Fotografiiile si filmele au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.


Responsabilitati privind produsele

 • Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta piatadecarte.net urmand ca aceasta sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.
Politica de confidentialitate

 

Echipa piatadecarte.net isi doreste sa va ofere dumneavoastra, clientilor/potentialilor clienti o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dumneavoastra personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dumneavoastra la cererea respectivelor date.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Piata de carte SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana. In acest sens, SC Piatra de carte SRL se afla in proces de inscriere la registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, primind numarul de inregistrare 5369 / 01.03.2016.

Scopul
Scopul colectarii acestor informatii este de a strange datele necesare pentru a va putea oferi produsele solicitate.

Obligatia de a furniza datele
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele cu caracter personal, deoarece aceste informatii sunt necesare facturarii si livrarii produselor achizitionate de pe site-ul www.piatadecarte.net. SC Piata de carte SRL colecteaza, integral sau doar partial, urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele dumneavoastra, adresa, detalii de contact incluzand numarul dumneavoastra de telefon, de fax, adresa de e-mail, sexul, CNP-ul - necesare facturarii produselor achizitionate si livrarii comenzii dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea SC Piata de carte SRL de a va oferi produsele solicitate.

Destinatia datelor
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC Piata de carte SRL - si pot fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele NETOPIA, iar SC Piata de carte SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastra
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa de e-mail comenzi@piatadecarte.com.ro (in format electronic) sau prin posta la punctul de lucru societatii noastre: Str. 1 Mai, Nr. 6A, Otopeni, Ilfov. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 


Product successfully added to the product comparison!