Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Publicare carte didactica cu ISBN - pentru profesori si educatori

Daca aveti deja o carte pe care doriti sa o tipariti sau sa o retipariti intr-o noua editie

Editura Letras va ofera posibilitatea de a publica urmatoarele tipuri de carti, suportand integral costurile de publicare:

Dictionare, Gramatici, Manuale scolare si auxiliare, Culegeri de exerciții și probleme precum si alte carti de interes didactic.

Inainte de a lua o decizie de publicare asupra manuscrisului dvs., avem rugamintea sa trimiteti un email cu manuscrisul integral, insotit de un CV si de prezentarea pe scurt a lucrarii, subliniind importa acesteia si publicul caruia se adreseaza, la adresa: edituraletras@piatadecarte.com.ro

In urma analizei manuscrisului, Editura Letras va va comunica daca lucrarea se incadreaza in planul editorial si daca va investi in publicarea lucrarii dvs.

Pentru alte tipuri de carti decat cele mentionate, consultati pachetele de publicare carte platite.

publicare carte profesori

Propunere proiect carte didactică

Daca va ganditi la un proiect de carte la care ati dori sa lucrati, discutati intai cu editura oportunitatea publicarii acestui proiect. Proiectul va fi trimis la adresa edituraletras@piatadecarte.com.ro cu subiectul: proiect carte: Titlu Cartii, insotit de CV-ul dvs. Descrieti proiectul in maxim o pagina A4, aratand cui se adreseaza cartea dvs., si o structura a cartii, asa cum o vedeti dvs. 

Vom analiza propunerea si va vom raspunde garantat. 

Colaborare pe proiecte in derulare

Trimiteti un CV si o scrisoare de intentie pe adresa edituraletras@piatadecarte.com.ro si va contactam.

Acreditari CNCSIS

In atentia autorilor care solicita acreditari CNCSIS, este important de stiut ca editurile romanesti au ramas fara acreditari si certificari, intrucat certificatele au expirat, iar "Consiliul Național al Cercetării Științifice și Învățămntului Superior (CNCSIS), structură aflată în subordinea Ministerului Educației, a fost desființat în 2011, fiind reorganizat într-un alt for - Consiliul Național al Cercetării Științifice (CNCS), care este doar organism consultativ al ministrului." Vezi Sursa


Product successfully added to the product comparison!