Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Bebelusul linistit

Bebelusul linistit

PAR-9789734729470

40,50 lei

45,00 lei

GARY EZZO, DR. ROBERT BUCKNAM

Paralela 45

Comanda cartea Bebelusul linistit. Cea mai eficienta metoda de a-i oferi bebelusului un somn linistit - de Gary Ezzo, Dr. Robert Bucknam publicata la Editura Paralela 45. Expediem national in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.

a3314cc72f58405fc95a82892d63cace.jpg

More details

Livrare in 24-48 h

ISBN9789734729470
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune14.5X20.5
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini256

Bebelusul linistit. Cea mai eficienta metoda de a-i oferi bebelusului un somn linistit - de Gary Ezzo, Dr. Robert Bucknam

Timp de peste 25 de ani, Bebelusul linistit a fost manualul de parentaj de facto pentru sincronizarea naturala a ciclurilor de hrana, veghe si somn ale bebelusului, astfel incat intreaga familie sa doarma bine noaptea. Autorii demonstreaza ca ordinea si stabilitatea sunt aliatii mutuali ai metabolismului oricarui bebelus si arata modul in care parintii pot sa profite de pe urma acestor dispozitii biologice. Fiecare capitol incepe cu explorarea aspectelor cotidiene ale ingrijirii nou-nascutului, cum ar fi cele trei elemente fundamentale ale activitatilor bebelusilor: hranirea, perioada de veghe si somnul diurn.

Cele cinci Anexe ofera materiale suplimentare:

- Ingrijirea bebelusului si a mamei
- La ce sa te astepti si cand
- Rezolvarea problemelor
- Monitorizarea cresterii bebelusului
- Graficele de crestere a unui bebelus sanatos

Bebelusul linistit e mai mult decat un concept de ingrijire a nou-nascutilor. Este o mentalitate care promoveaza o maternitate si o paternitate de succes. Poate sa ajute orice parinte sa creeze un plan care sa tina cont atat de nevoile bebelusului, cat si de cele ale intregii familii. Aceste principii au functionat pentru milioane de parinti si vor functiona de minune si in cazul tau, daca le vei aplica cu bun-simt.

Gary Ezzo si Dr. Robert Bucknam sunt lideri mondiali in materie de ingrijire a nou-nascutului. In editia a V-a a cartii de succes Bebelusul linistit, adaugita si revizuita, au actualizat abordarea lor revolutionara, care a fost urmata de peste sase milioane de parinti din 50 de tari si tradusa in 20 de limbi.

Product successfully added to the product comparison!