Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Etapele constructiei copilului si rolul parintilor

Etapele constructiei copilului si rolul parintilor

PHI-9786068560519

30,60 lei

36,00 lei

Claude Halmos

Editura Philobia

Comanda cartea Etapele constructiei copilului si rolul parintilor de Claude Halmos de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

14e4c3e859edcad2472a6a1c48d0a33e.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068560519
Tip carteEditie tiparita
ColectieFamilia
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini344
An aparitie2016
Dimensiuni13x20cm
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Etapele constructiei copilului si rolul parintilor - de Claude Halmos 

Copiii nu sunt nici niste adulti in miniatura, nici niste bebelusi debili. Pe langa iubire, ei au o nevoie vitala de limite si de reguli.

Cum crestem? Cum trecem de la starea de sugar la aceea de adult pe deplin dezvoltat si civilizat? Aceasta evolutie decurge dintr-un proces natural sau necesita implicarea parintilor? Este de preferat o educatie bazata pe comunicare sau una punitiva si riguroasa? Exista o tendinta spre delincventa pe care am putea sa o depistam inca din copilarie? Iata tot atatea intrebari la care lucrarea de fata ofera raspunsuri.

Bazandu-se pe opera psihanalistei Francoise Dolto, autoarea ne prezinta in detaliu si intr-un limbaj accesibil tuturor modul in care se dezvolta copilul, diversele etape ale formarii sale psihice, de la momentul conceperii si pana la finalul adolescentei si, mai ales, rolul determinant pe care il au parintii de-a lungul acestor ani. Prin prisma experientei sale de psihanalist, autoarea explica aici, prin exemple concrete, ca trecerea copilului de la o etapa la alta nu poate avea loc fara ajutorul parintilor. Iesind din alternativele considerate de unii inevitabile ori vorbim cu copiii, ori le fixam limite Claude Halmos arata ca rolul parintilor este tocmai acela de a imbina ambele actiuni, deci de a discuta cu copiii si de a le impune limite, la fiecare varsta.

Formata la scoala renumitei psihanaliste Francoise Dolto, precursoarea psihologiei infantile in Franta, Caude Halmos este o cunoscuta specialista pe probleme de violenta si abandon infantil, autoare a numeroase publicatii de pedopsihologie. Din 1998 colaboreaza cu revista Psychologie magazine, unde, printre altele, raspunde la intrebarile trimise la redactie de copii.

Product successfully added to the product comparison!