Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Mama si copilul (ed. tiparita) - Emil Capraru, Herta Capraru

Mama si copilul (ed. tiparita) - Emil Capraru, Herta Capraru

MULT-EDMED -9789733905721

67,22 lei

69,30 lei

Emil Capraru

Tempus

Comanda acum cartea Mama si copilul (ed. tiparita) - Emil Capraru, Herta Capraru de Emil Capraru si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789733905721
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini351
An aparitie2017
Dimensiuni21x27x2.5
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum "Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate.
Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului - de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social.
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.

Cuprins:Sarcina si nasterea. Nou-nascutul (0-28 zile). Sugarul (de la 1 luna la 12 luni). Copilul de la 1 la 6 ani. Retete culinare. Scolarul mic. Adolescentul. Copilul bolnav. Se previne! Este cel mai bine.

Adresabilitate:Medici pediatri, asistente de familie, asistente de pediatrie, educatoare de gradinite, nurse, psihologi, parinti, publicul larg.

Product successfully added to the product comparison!