Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Copilul si divortul - Cum ne protejam copiii de efectele divortului

Copilul si divortul - Cum ne protejam copiii de efectele divortului

PHI-9786068560199

27,20 lei

32,00 lei

Jacques Biolley

Editura Philobia

Comanda cartea Copilul si divortul - Cum ne protejam copiii de efectele divortului de Jacques Biolley de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068560199
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini205
An aparitie2017
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

CarteaCopilul si divortul- cum ne protejam copiii deefectele divortuluiatrage atentia asupra unui fenomen care a capatat amploare in ultimele decenii: divortul.

Frecventa divorturilor a atins cote alarmante in ultimele decenii, dand nastere unor probleme sociale noi, pentru care sunt necesare solutii noi. Separarea parintilor nu reprezinta doar o sursa de suferinta pentru copil, ci si un risc real pentru dezvoltarea acestuia.

Lucrarea de fata prezinta una dintre cele mai frecvente urmari ale divortului alienarea parentala.

Autorul Jacques Biolleydescrie in carteaCopilul si divortul- cum ne protejam copiii deefecteledivortului o situatie des intalnita: crearea unei aliante intre copil si unul dintre parinti, in paralel cu indepartarea de celalalt parinte, care poate merge pana la intreruperea oricaror relatii. Copilul ajunge astfel prizonierul unuia dintre adulti si creste traumatizat, in absenta unui reper esential: mama sau tatal sau.

Autorul propune solutii concrete pentru evitarea acestei situatii, de la atitudini pana la fraze cheie ce pot fi adresate copilului, astfel incat acesta sa se dezvolte armonios, pastrandu-si ambii parinti, chiar si dupa divort.

Copilul si divortul - cum ne protejam copiii de efectele divortului, de la Editura Philobia, autor Jacques Biolley

Comanda cartea Copilul si divortul- cum ne protejam copiii deefectele divortuluide la piatadecarte.net - librarie online si depozit de carte.

Copilul si divortul - Cum ne protejam copiii de efectele divortului

Product successfully added to the product comparison!