Piata de carte

-3%

Parenting constient (ed. tiparita) - Susan Stiffelman

Parenting constient (ed. tiparita) - Susan Stiffelman

AF-CV-9786065889156

31,04 lei

32,00 lei

Susan Stiffelman

Editura Curtea Veche

Comanda acum Parenting constient (ed. tiparita) - Susan Stiffelman de Susan Stiffelman cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Cresterea copilului.

More details

ISBN9786065889156
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini357
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
 • Prima abilitate pe care ar trebui sa si-o formeze copiii este aceea de a tti ca au dreptul sa fie iubiti ata cum sunt ei in realitate, respectati ti ingrijiti conform nevoilor lor. Iar primele modele sunt parintii. Susan Stiffelman prezinta principiile de baza ale cresterii si educarii copiilor si, in plus, isi propune sa le ofere parintilor instrumente concrete pe care sa le puna in practica atat in beneficiul lor, cat si al copiilor. Este vorba de metode utile in viata cotidiana pentru a intari relatiile dintre ei.
  Diagnosticata ea insasi cu tulburare hiper­kinetica cu deficit de atentie (ADHD), Susan Stiffelman aplica zilnic tehnicile de dezvoltare personala pe care le recomanda in special parintilor mindfulness-ul, medi
  tatia, joaca, yoga etc. A trecut printr un divort si si-a crescut singura baiatul, folosind educatia parentala constienta, fara a alerga dupa perfectiune, fiind doar prezenta si iubitoare si constituind oricand un sprijin de nadejde pentru fiul ei.

  Trebuie sa profitam de orice aspect al comportamentului copiilor, fie pozitiv, fie negativ, pentru a invata ceva de la ei. Orice micut este un profesor pentru parintii sai. si ce lectii predau copiii? Unele valoroase: trairea fiecarei experiente in prezent, desprinderea de tiparele vechi de gandire si de simtire, care ne impiedica sa ne bucuram de viata, savurarea placerilor marunte care ne hranesc sufletul zi de zi.
  Pornind de la rolurile pe care orice parinte le joaca la un moment dat in relatia cu copiii sai, acelea de Capitan, de Avocat sau de Dictator, Susan Stiffelman discuta despre situatii de viata concrete plecarea dimineata la scoala, relatiile dintre frati, jocurile video si utilizarea dispozitivelor digitale, participarea la petreceri etc. Ea prezinta metode prin care parintii pot transforma conflictul in negociere inteligenta, cearta in joc, alegerile dificile in momente de invatare etc. Ãn plus, le arata cum pot construi legaturi trainice, indestructibile, de iubire si de respect intre ei si copii.

  Cartea este un ghid pentru orice parinte care asteapta de la copiii lui sa inteleaga ce inseamna o viata de succes. Ãmbinand anumite metode de educatie cu propria experienta, Susan Stiffelman ne arata, pe de o parte, cum sa cream relatii stranse ti incarcate cu iubire in familie ti, pe de alta parte, suprinde cat de multe transformari ti impliniri aduce cu sine rolul de parinte.
  ARIANNA HUFFINGTON
  Din toate paginile acestui intelept ti realist ghid pentru parintii conttienti razbat tandretea ti empatia. Poti simti iubirea pe care Susan Stiffelman o are pentru familiile cu care lucreaza in terapie ti increderea acordata parintilor care pot evolua datorita provocarilor ti darurilor acestui rol. Cartea identifica, din cat mai multe perspective, ceea ce trebuie sa le oferim copiilor ti cuprinde tehnici de dezvoltare a abilitatilor de a le satisface nevoile, precum de a le perfectiona ti de a le folosi atat in folosul copiilor, cat ti in folosul nostru.
  MYLA ti JON KABAT-ZINN,
  autorii cartii
Product successfully added to the product comparison!