Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Caiet de scriere. Semne grafice. Litere si cifre. Clasa pregatitoare

Caiet de scriere. Semne grafice. Litere si cifre. Clasa pregatitoare

PAR-9789734731572

10,80 lei

12,00 lei

IULIANA FILFANESCU, CONSTANTIN FIILFANESCU

Paralela 45

Comanda cartea Caiet de scriere. Semne grafice. Litere si cifre. Clasa pregatitoare scrisa de Iuliana Filfanescu, Constantin Filfanescu publicata la Editura Paralela 45. Expediem national in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.

a3314cc72f58405fc95a82892d63cace.jpg

More details

Livrare in 24-48 h

ISBN9789734731572
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune20X26
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini88

Caiet de scriere. Semne grafice. Litere si cifre. Clasa pregatitoare - de Iuliana Filfanescu, Constantin Filfanescu

Dezvoltarea abilitatilor de scriere la clasa pregatitoare presupune cateva repere psihologice si pedagogice de care autorii lucrarii sunt atent preocupati:

- exersarea musculaturii fine a mainii este o conditie de baza pentru un act al scrierii constient, controlat si corect; atunci cand aceasta exersare se face intr-un context atractiv, ludic, asa cum propune caietul de fata, copilul nu mai percepe actul scrierii ca pe unul constrangator si plictisitor, ci ca pe ceva apropiat intereselor si asteptarilor varstei lui;

- integrarea jocului, povestilor, poeziilor in procesul de invatare il ajuta pe copil sa inteleaga ca scrierea nu este un scop in sine, ci una dintre caile prin care oamenii comunica intre ei si transmit informatii. Din aceasta perspectiva, auxiliarul de fata permite exprimarea de mesaje orale sau scrise, contine exercitii de recunoastere a literelor mari si mici de tipar si a cifrelor, incurajeaza folosirea semnelor grafice in contexte decorative: felicitare, afis si desene.

Product successfully added to the product comparison!