Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Exercitii de gramatica limbii engleze. Caiet pentru clasele I-IV. Caietul elevului

Exercitii de gramatica limbii engleze. Caiet pentru clasele I-IV. Caietul elevului

Aramis-9786067061734

27,60 lei

30,00 lei

Cristina Johnson

Editura Aramis

Comanda cartea Exercitii de gramatica limbii engleze. Caiet pentru clasele I-IV. Caietul elevului de Cristina Johnson de la Editura Aramis. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

52a119b893d7b93bf29d0e309b6736e3.jpg

More details

ISBN9786067061734
Tip carteEditie tiparita
ColectieClasele I-IV
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini144
An aparitie2016
Dimensiuni20x28.5x0.7
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Exercitii de gramatica limbii engleze. Caiet pentru clasele I-IV. Caietul elevului - de Cristina Johnson - de la Editura Aramis

Scopul acestui caiet de activitati, care insoteste Gramatica limbii engleze pentru clasele I-IV, este de a le oferi elevilor de scoala primara mijloacele si instrumentele care ii vor ajuta sa acumuleze un numar adecvat de cuvinte, sa le aranjeze in propozitii si fraze intr-o ordine corecta si fireasca, pentru ca in final sa ajunga sa comunice in limba engleza.
Lectiile cuprinse in volumul de fata reiau si aprofundeaza temele din lucrarea Gramatica limbii engleze, abordand doua aspecte importante in invatarea unei limbi straine:

- pronuntia sunetelor specifice limbii engleze, privita din punctul de vedere al relatiei dintre sunete si litere;
- prezentarea structurilor gramaticale necesare transmiterii unui mesaj la nivelul elevilor de scoala primara.

Desi se pune accentul pe pronuntie, pe reguli de gramatica si de intonatie, atat Gramatica limbii engleze pentru clasele I-IV, cat si Caietul de activitati cuprind exercitii pentru toate deprinderile importante in formularea, transmiterea, intelegerea si scrierea unui mesaj.
Multe dintre activitati incearca sa raspunda si dorintei firesti a copiilor de a invata o limba straina prin joaca si amuzament.
Speram ca aceasta lucrare sa fie de un real folos elevilor care vor sa descifreze tainele limbii engleze, dar si parintilor care vor sa ii ajute.

Product successfully added to the product comparison!