Piata de Carte

Librarie online Piatadecarte.net - Investeste in educatie. Cititul inseamna cultura. Economiseste la fiecare comanda.

Misiunea noastra de librarie online: sa ducem cartea in orice loc din Romania

Cititul este mai mult decat o forma de cultura, este o investitie in educatie si intr-o abordare mai sanatoasa a vietii.

Ceea ce ne bucura si ne motiveaza in ceea ce facem zi de zi este dorinta de a oferi oamenilor acces la educatie, indiferent de locul in care traiesc.
In ziua de azi poti avea acces la educatie ajungand cu usurinta la cartile pe care vrei sa le citesti si care te pot ajuta sa te dezvolti personal sau profesional.
In ultimii 30 de ani am asistat cu tristete si neputinta la disparitia din Romania a sute de librarii, la fel cum in prezent asistam la disparitia a sute de biblioteci si scoli, iar lista poate fi completata usor.

Lipsa acestor spatii de cultura este resimtita acut de copii, parinti, profesori, educatori. 
Chiar daca ceea ce facem poate parea o picatura intr-un ocean, misiunea noastra de librarie online este sa ducem cartea in orice loc din Romania.  
Dar cum un ocean chiar este format din picaturi,  salutam orice efort facut de cititori, parinti, educatori, autori, editori la revitalizarea educatiei.
Piatadecarte.net este libraria online unde cartile isi intalnesc cititorii. 

Aici gasesti titlurile pe care le cauti, ordonate pe categorii de interes.

Cardul de cititor te ajuta sa economisesti la fiecare comanda.
Iti aduce, de asemenea, titluri gratuite si alte beneficii.
Pentru Edituri, piatadecarte.net reprezinta un nou canal de distributie, o modalitate eficienta de a ajunge la cititori. 

Lucram cu stoc de carte si plata pe masura vanzarii, astfel incat sa putem onora in cel mai scurt timp comenzile catre  cititorii nostri. Ne dorim parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere si respect reciproc.
Pentru autorii independenti Piatadecarte.net este libraria online in care isi pot vinde cartile, astfel incat mesajul lor sa ajunga la cat mai multi cititori. 

Daca esti autor si ai stoc de carte, pe piatadecarte.net iti poti vinde cartea. 

Daca ai o carte eBook o poti vinde sau distribui de aici.
Iti multumim ca esti prezent in libraria noastra online. 

Speram sa ai parte de cea mai placuta experienta in lumea cartii.
heartenvelopebookusercartphone-handsetmap-markerclock