Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Tu esti placebo: Cum sa iti transformi mintea in materie, facand-o sa conteze

ACT-9786068637723

48,00 lei

Joe Dispenza

Editura Act si Politon

Comanda acum Tu esti placebo: Cum sa iti transformi mintea in materie, facand-o sa conteze de Joe Dispenza de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.

238ce505d3b8844d87044ad0f6f378b2.jpg

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637723
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini456
An aparitie2016
Dimensiuni13x20x3
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Joe Dispenza a devenit cunoscut publicului larg in 2004, cand si-a facut aparitia in filmulWhat the bleep do we know!?(Ce naiba stim cu adevarat!?). De atunci, munca lui s-a concentrat in mai multe directii, reflectand insa pasiunea sa pentru modul in care oamenii pot folosi cele mai recente descoperiri din domeniul neurostiintei si al fizicii cuantice, nu numai pentruvindecareabolilor fizice, dar si pentrudezvoltare personala. Incartea motivationala,You are the placebo(Tu esti placebo), editia tiparita si publicata la edituraAct si Politonin 2016 inlimba romana, Dr. Joe Dispenza prezinta numeroase cazuri medicale documentate in care diverse boli au regresat. Fie ca este vorba despre boli de inima, cancer, artrita si chiar Parkinson, acestea au fost stopate urmand un tratament Placebo. Pe langa acestea, Dr. Dispenza face precizari si privind practicile devindecareprin voodoo si despre diagnosticarea gresita a anumitor pacienti care a dus la imbolnavirea grava sau chiar moartea acestora. Cartea dedezvoltare personala,You are the placebo, reprezinta mai mult decat o simpla explorare a istoriei si psihologiei efectului placebo, mai mult decat ocarte motivationala. Autorul se intreaba: Este posibil sa invatam despre principiile placebo si fara a ne baza pe o medicamentatie, sa se produca aceleasi schimbari interne pentru sanatatea unei persoane si in cele din urma pentru viata sa? Apoi explica prin dovezi stiintifice in cadrul workshopului sau, cum s-auvindecatpersoanele care au luat parte la cursul sau dedezvoltare personala.

Dawson Church, despre Joe Dispenza sicartea motivationalaYou are the placebo: El ia stiinta mai in serios decat cei mai multi oameni de stiinta, iar in aceasta carte fascinanta extrapoleaza cele mai recente descoperiri in epigenetica, neuroplastie si psihoneuroimunologie ajungand la concluzia logica . Aceasta concluzie este una fascinanta. Tu, ca orice alta fiinta umana, iti modelezi creierul si corpul in functie de gandurile pe care le gandesti, de emotiile pe care le simti, de intentiile pe care le ai si de starile transcendentale pe care le experimentezi. Cartea dedezvoltare personalaYou are the placebote invita sa valorifici aceste cunostinte, pentru a crea un nou trup si o noua viata pentru tine insuti.

Product successfully added to the product comparison!