Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Eliberarea spirituala

ROL-DIV-9786067560084

29,00 lei

Michael Bernard Beckwith

Editura Adevar Divin

ISBN9786067560084
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini239
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

„Cartea Cere si ti se va da contine cele mai puternice invataturi de pe planeta noastra ce-ti sunt de folos in vremurile noastre.”
Prof. Wayne W. Dyer, autorul cartii bestseller Puterea intentiei

„Aceasta este, pur si simplu, una dintre cele mai valoroase carti pe care am citit-o vreodata. O viata intreaga se poate schimba in urma lecturii cartii.”
Neale Donald Walsch, autorul seriei de carti Conversatii cu Dumnezeu

„O aparitie editoriala de exceptie.”
The Express


Aceasta carte a devenit rapid best-seller la doar cateva saptamani de la publicarea sa in Statele Unite. Cere si ti se va da si invataturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul si cartea Secretul si cele care au deschis lumea catre fascinanta lege a atractiei.Cartea este recunoscuta de numerosi lideri spirituali si de dezvoltare personala drept una dintre cele mai importante carti ale momentului. Aceasta a schimbat in bine viata multor persoane de pe intreaga planeta.

Cele douazecisidoua de modalitati puternice prezentate in carte iti vor schimba pozitiv experienta de viata si te vor ajuta sa te transformi intr-o persoana care este in mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realitati. Nu uita ca: nu exista nimic din ce nu poti sa fii, sa faci sau sa ai; esti o Fiinta binecuvantata care a venit in acest mediu fizic pentru a crea. Asadar,
Cere si ti se va da

Esther si Jerry HICKS produc si prezinta minunatele invataturi Abraham-Hicks prin arta de a accepta manifestarea starii noastre firesti de bine. Pot fi contactati pe website-ul: www.Abraham-Hicks.com.

Product successfully added to the product comparison!