Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Darurile imperfectiunii

ROL-DIV-9786068420196

20,00 lei

Brene Brown

Editura Adevar Divin

ISBN9786068420196
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2011
Nr pagini195
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Brené Brown descrie cu curaj emotiile intunecate ce se opun unei vieti implinite; citeste aceasta carte si incarca-te cu curajul pe care il transmite ea”.

—DANIEL H. PINK, autor al bestsellerului O minte complet noua

„Curaj, compasiune si conectare. Prin intermediul cercetarii, observatiilor si calauzirii lui Brené, aceste trei cuvinte iti vor deschide poarta catre o schimbare majora in viata ta”.

—ALl EDWARDS, autoarea cartii O artista a vietii

„Aceasta carte importanta descrie calatoria de o viata care conduce de la intrebarea „Ce vor crede ceilalti oameni?” la raspunsul „Sunt suficient de bun”. Capacitatea unica a lui Brown de a imbina cercetarea stiintifica originala cu povestile autentice de viata face ca lectura cartii Darurile imperfectiunii sa para o conversatie de lunga durata si inaltatoare cu un prieten intelept, care iti ofera compasiune, intelepciune si sfaturi foarte bune.”

—HARRIET LERNER, Autoarea bestsellerelor Dansul maniei si Dansul conectarii

In cartea Darurile imperfectiunii, Brené Brown, una din cele mai proeminente experte in domeniul rusinii, autenticitatii si apartenentei, iti ofera zece recomandari care te pot conduce la o Viata traita din toata inima, respectiv la o integrare in aceasta lume pornind de la perspectiva pretuirii de sine.

Product successfully added to the product comparison!