Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Vindecarea celor 5 rani - carti oracol

LC-ASC-97800000001

35,00 lei

Lise Bourbeau

Editura Ascendent

Comanda acum cartea Vindecarea celor 5 rani - carti oracol cu pret redus. Livrare in 5-7 zile din stoc furnizor. 

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN97800000001
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2015
Nr pagini59
Dimensiune7.5x10.5
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Aceste carti au fost create pentru a te ajuta sa devii mai constient de ranile tale si mai ales pentru a te invata cum sa le vindeci putin cate putin. Doar atunci cand traim experiente diferite putem sa stim ca transformarile pe care ni le dorim sunt pe cale sa se produca.
Vei remarca faptul ca te tutuiesc, la fel ca in cartile autoarei. Am ales sa scriu unele carti la masculin si altele la feminin, pentru a nu lungi textul prin folosirea ambelor forme.
ATENTIE: nu trebuie sa crezi ca cele scrise la feminin se adreseaza doar femeilor, iar cele scrise la masculin doar barbatilor.
Vei constata ca pe fiecare carte este indicat „DECID” deoarece acest cuvant are o mare putere de manifestare. Fiecare carte contine si o reamintire a mijlocului cel mai eficient pentru vindecare, care este acceptarea. Cu cat mai mult accepti faptul ca nu esti egoul tau, ci doar o fiinta umana cu limite, frici si rani, cu atat mai mult ranile tale au posibilitatea sa se vindece repede.

Instructiuni:

Iata cum se foloseste acest joc de carti:

- Dimineata, amesteci cartile de trei ori inainte sa tragi o carte la intamplare. Iti sugerez sa pastrezi aceasta carte la vedere pe durata intregii zile.
- Reciteste cartea de cateva ori pe parcursul zilei. Atunci cand te pregatesti sa pui in aplicare decizia zilei sau dupa ce ai reusit asta, iti sugerez sa inchizi ochii pentru a te centra. Apoi, este important sa simti ce se petrece in tine indiferent daca ai reusit sa nu sa pui in aplicare decizia respectiva.
- Este posibil sa alegi aceeasi carte intr-un interval apropiat. Ai incredere in mana ta care este o prelungire a inimii tale si care stie ce ai tu nevoie in acest moment.
- Daca tu consideri ca nu ai rana indicata de cartea pe care ai ales-o, deschide-ti ochii. Cu totii suferim in proportii diferite de cel putin patru rani. Este recomandat sa accepti ca nu ai ales aceasta carte din intamplare si sa iei decizia de a face ceea ce este indicat pe ea.
- Daca nu te recunosti deloc in genul de situatie descrisa pe cartea aleasa, asigura-te ca nu esti in negare. Asta se intampla deseori atunci cand este activata rana ta de respingere.
- Pentru efecte mai bune, este recomandat sa-ti notezi intr-un jurnal rezultatele zilei.

Product successfully added to the product comparison!