Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Curajul in salbaticie

ROL-CV-9786064400680

32,00 lei

Brene Brown

Curtea Veche

Comanda acum cartea Curajul in salbaticie. Livrare in 24-48 h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786064400680
Colectieinstant classic
An aparitie2018
Nr pagini172
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

BRENE BROWN, doctor in asistenta sociala, este profesor cercetator la Colegiul Postuniversitar de Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Houston, finantat de Fundatia Huffington. Si a petrecut ultimii 16 ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rusinea si empatia si este autoarea a trei carti considerate bestseller de celebra publicatie New York Times: The Gifts of Imperfection (Darurile imperfectiunii), Daring Greatly si Rising Strong (Ridica te din propria ta cenusa, mai puternic ca oricand). Discursul ei de la conferintele TED - "The Power of Vulnerability" ("Puterea vulnerabilitatii") - a adunat peste 30 de milioane de vizualizari, numarandu se printre primele cinci discursuri TED din intreaga lume. Brown locuieste in Houston, Texas, cu sotul ei, Steve, si cu cei doi copii, Ellen si Charlie. 

Noua carte a lui Brene Brown este cum nu se poate mai actuala, prin provocarea pe care o adreseaza - cultivarea sentimentului de apartenenta adevarata in comunitatile in care traim, in organizatii si in cultura noastra. 
Desi sentimentul de apartenenta este dorinta innascuta a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decat propria persoana, ne vedem pusi in fata redefinirii acestui concept intr o era a polarizarii crescande, in care omenirea trece printr o criza spirituala a lipsei de conexiune. Cu totii avem nevoie sa simtim ca facem parte din ceva, insa trebuie sa fie ceva real - nu conditionat sau fals, ori supus constant negocierii. 
Cartea vorbeste despre modul in care putem restabili conexiunea umana si apartenenta adevarata, in ciuda divizarii si a retragerii. Brene Brown ne ofera claritatea si curajul de care avem nevoie pentru a gasi calea inapoi catre noi insine, dar si catre ceilalti, iar aceasta cale trece prin mijlocul salbaticiei.

"Apartenenta adevarata este practica spirituala de a crede in tine si a ti apartine atat de profund, incat te poti arata lumii pe deplin autentic, gasind sacrul atat in participarea impreuna cu altii la ceva anume, cat si in singuratatea salbaticiei. Apartenenta adevarata nu presupune sa te schimbi; 
presupune sa fii cine esti."
"A ti apartine deplin, astfel incat sa fii dispus sa fii singur, este o salbaticie - un loc neimblanzit, imprevizibil, al solitudinii si cautarii. Este un loc pe cat de periculos, pe atat de fermecator, un loc pe cat de cautat, pe atat de temut... Acolo se gaseste apartenenta adevarata si este cel mai curajos si sacru loc in care va veti afla vreodata."
Brene Brown

Cercetatoare in stiinte sociale, Brene Brown si a petrecut ultimii 16 ani studiind trairile care dau sens vietii noastre - experiente incarcate de curaj, vulnerabilitate, dragoste, sentiment de apartenenta, rusine si empatie. Cu stilul sau unic, Brown combina rezultatele cercetarilor sale cu povestiri de viata autentice si cu o sinceritate debordanta.
Este autoarea a trei carti considerate bestseller de celebra publicatie 
New York Times: The Gifts of Imperfection (Darurile imperfectiunii), Daring Greatly si Rising Strong (Ridica te din propria cenusa mai puternic ca oricand). Discursul ei de la conferintele TED - 
The Power of Vulnerability (Puterea vulnerabilitatii) - a adunat peste 30 de milioane de vizualizari, numarandu se printre primele cinci discursuri TED din intreaga lume.

Product successfully added to the product comparison!