Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Surprinzatoarele coincidente numerice ale vietii - Vol. 2: Chakrele - 6 pasi intre om si Univers (ed. tiparita)

LETRAS-9786068935362

22,40 lei

32,00 lei

Ligia Hotin

Editura Letras

Comanda acum Surprinzatoarele coincidente numerice ale vietii. Livrare in 24-48h.

More details

ISBN9786068935362
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini226
An aparitie2019
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata

Echipele de tineri entuziasti, pleaca in calatoria lor prin scrieri, de pe melegurile sumeriene, ajung in Mexic si se opresc in India.

Dar, chiar se opresc in India?
Ce au in comun toate aceste civilizatii?
Poate niste repere numerice? Poate un algoritm de generare a unor numere care se dovedesc reprezentative nu numai pentru cultura respectiva, ci pentru viata in toata complexitatea ei?
Un algoritm format din doar sase pasi, desluseste codul vietii, printr-o lege a alternantei a numai doua numere si o alta a numerelor pereche.


Constatarea cu adevarat extraordinara, la care ajung echipele de cercetatori in scrieri, este aceea ca, indiferent de punctul numeric de plecare, asociat geografic uneia sau alteia dintre culturi, algoritmul chakrelor ”intoarce” totul la numerele asociate sferei si la structura hexagramelor chinezesti.


Personajele cartii interpreteaza astfel, cu alti ochi, postulatul lui Platon, conform caruia ”Universul este rotund ca si cel care l-a creat”.

Surprinzatoarele coincidente numerice ale vietii - VOL. 2 Chakrele - 6 pasi intre om si Univers, de Ligia Hotin Edtura Letras 2019

Product successfully added to the product comparison!