Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Puterea cunoasterii - Colectia Academia vietii

ROL-DHA-9786069029077

33,00 lei

IOAN

Editura Dharana

Comanda acum Puterea cunoasterii - Colectia Academia vietii. Primeste cartea in 24-48 de h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069029077
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2019
Nr pagini192
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni16.5x23
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
Cartea „Puterea Cunoaşterii"  prezintă un set de instrumente pe care un om le poate aplica zi de zi pentru a-şi îmbunătăţi starea interioară, sănătatea corpului fizic, dar şi relaţiile cu oamenii apropiaţi, acestea din urmă fiind considerate drept cauză esenţială a suferinţelor lăuntrice şi de viaţă pe care le resimţim cu toţii.
    În viziunea autorului, „cuplul", văzut în toate formele sale, începând de la cuplul soţ-soţie şi până la cuplul care i-a dat naştere unei afaceri, reprezintă cheia succesului sau a eşecului, în funcţie de armonia sau dizarmonia din interiorul său.
    Cheile  construirii unei relaţii frumoase de cuplu, dar şi a unei relaţii armonioase într-un colectiv, grup sau instituţie, sunt prezentate simplu şi la obiect, cu un limbaj direct, fără metaforă şi fără subtilităţi.
    Acesta ne ajută să înţelegem că autorul mizează exclusiv pe mesajul său.
    În centrul sistemului terapeutic propus de Ioan se află „Terapia iertării", cel mai bine structurat dintre capitolele cărţii, cel mai amplu şi, probabil, acela care, aplicat fiind, va genera multă lumină interioară fiinţei care se iartă pe sine şi-i iartă pe ceilalţi, dar şi un răspuns pozitiv al lumii, de care nu suntem separaţi decât în expresia noastră fizică.
    Iertarea este un act în sine şi pentru sine şi, în pofida acestei conformaţii a iertării, ea nu este un act egoist, cât unul de un profund altruism, capabil să ne reconecteze cu Sinele şi cu Adevărul existenţei noastre.
Product successfully added to the product comparison!