Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Codul lui Moise - cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii

Codul lui Moise - cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii

FOR-9786066393263

22,50 lei

25,00 lei

James F. Twyman

Editura For You

Comanda cartea Codul lui Moise - cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii de James F. Twyman de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9786066393263
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini192
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Codul lui Moise a fost folosit inițial pentru a crea unele dintre cele mai mari minuni din istorie, dar apoi a fost ascuns și numai puțini inițiați au avut permisiunea să-l practice. În cartea de față, James F. Twyman dezvăluie Codul pentru prima dată, arătând cum poate fi folosit pentru a ne schimba viața și chiar lumea. 

Ți s-a spus că Legea Atracției se referă la „obținerea” lucrurilor pe care le dorești și despre care crezi că îți vor face viața mai bună. Însă acesta e doar primul nivel, cel superficial, căci totul depinde de ceea ce ești dispus să oferi, nu să primești. Aceasta înseamnă că ai deja puterea de a crea miracole în viața ta – și că ai și responsabilitatea de a folosi puterea Divinității în scopuri superioare.

Product successfully added to the product comparison!