Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Secretul (The Secret) - Cartea 2: Puterea

PDC-DIV-9786068080567

62,00 lei

Rhonda Byrne

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Secretul (The Secret) - Cartea 2: Puterea de Rhonda Byrne de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068080567
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini272
An aparitie2011
Dimensiuni15x11cm
Tip copertacartonata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Secretul (The Secret) - Cartea 2: Puterea - de Rhonda Byrne 

Aceasta carte iti prezinta cea mai mare putere din Univers - Puterea de a obtine tot ceea ce iti doresti.

Fara Putere, tu nu te-ai fi nascut. Fara Putere, pe aceasta planeta nu ar fi existat niciun om. Toate descoperirile, toate inventiile si intreaga creatie a oamenilor au avut la origine Puterea. Sanatatea perfecta, relatiile incredibil de armonioase, cariera pe care ai visat-o, viata traita in fericire, banii de care ai nevoie pentru a deveni, pentru a face si pentru a avea tot ceea ce iti doresti - toate aceste lucruri au la baza Puterea.

Viata la care visezi a fost intotdeauna mai aproape de tine decat ti-ai imaginat, caci Puterea - de a avea tot ce e mai bun in viata - se afla in interiorul tau.

Pentru a crea ceva, pentru a schimba ceva, tot ce iti trebuie este un singur lucru... Puterea.

 

In cartea de fata doresc sa te invat calea care iti permite sa duci o viata extraordinara. Citind-o, vei descoperi un lucru incredibil legat de fiinta ta, de viata ta si de Univers. Viata este mult mai usoara decat iti imaginezi, iar daca vei intelege cum functioneaza ea si cat de mare este puterea dinlauntrul tau, vei experimenta magia vietii traite la apogeu si astfel, viata ta va deveni uimitoare!

Iar acum, sa dam frau liber magiei din viata ta.

Product successfully added to the product comparison!