Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Iertarea. Cea mai mare putere vindecatoare

PDC-DIV-9789738859180

28,00 lei

Gerald G. Jampolsky

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Iertarea. Cea mai mare putere vindecatoare de Gerald G. Jampolsky de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

In stoc

ISBN9789738859180
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini134
An aparitie2008
Dimensiuni13x20cm
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Iertarea. Cea mai mare putere vindecatoare - de Gerald G. Jampolsky 


Cartea Iertarea: cea mai mare putere vindecatoare este scrisa intr-un limbaj simplu si accesibil. Ea explica de ce atat de multi oameni considera ca este atat de greu sa ierte si de ce cramponarea de durerea provocata de ceilalti reprezinta de fapt o decizie de a suferi.Cartea analizeaza factorii care ne fac sa refuzam iertarea si felul in care justifica mintea noastra acest lucru.

In continuare, ea prezinta efectele secundare toxice ale incapacitatii de a ierta si dezastrul pe care il provoaca aceasta asupra corpului nostru si in viata noastra.

Dar mai presus de orice, cartea prezinta beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea.

Autorul relateaza numeroase intamplari care au darul de a ne deschide inimile in fata miracolelor care se pot petrece atunci cand acceptam faptul ca nimeni nu merita sa fie exclus de la iubirea noastra.

De-a lungul cartii Iertarea: cea mai mare putere vindecatoare sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertarii si care pot fi folosite ca afirmatii pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta sa ne schimbam radical viata, eliberandu-ne de suferintele trecutului dureros.

,,Iubirea poate vindeca lumea, iar iertarea este catalizatorul care permite acest lucru. Cartea lui Gerald Jampolsky reprezinta o lectura obligatorie pentru toti cei interesati de transformarea personala si globala a acestei lumi".

(John Gray, autor al cartii ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus")

Product successfully added to the product comparison!