Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Sa facem pace cu trecutul!

Sa facem pace cu trecutul!

MULT-PUBHOUSE-9786069475478

34,04 lei

37,00 lei

Lise Bourbeau

Editura Livingstone

Comanda cartea Sa facem pace cu trecutul! de Lise Bourbeau.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786069475478
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini286
An aparitie2019
Dimensiuni13x20
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Aceasta naratiune are ca scop sa il ajute pe cititor sa devina constient de consecintele tuturor deciziilor sale, mai ales de acelea care se refera la pastrarea secretelor. Atat povestea, cat si personajele sunt fictive. Toate asemanarile cu persoanele in viata sau decedate nu e decat intamplatoare. Pentru a scrie acesta serie autoarea s-a bazat pe numeroase fapte reale auzite in timpul atelierelor sale.

Lise Bourbeau este autoarea a numeroase best-seller-uri, printre care amintim: Asculta-ti corpul, cel mai bun prieten pe care il ai pe pamantAsculta-ti corpul, din nou!Cine esti tu?, autobiografia sa, WOW! Eu sunt Dumnezeu. Si tu estiCorpul tau iti spune: iubeste-te!. Este fondatoarea celei mai mari scoli de dezvoltare personala din Qubec. Sustine impreuna cu echipa sa, ateliere si conferinte in toate tarile francofone.

"La anul voi implini douazeci si unu de ani. Am trait multe experiente frumoase pana in prezent, cu toate ca unele dintre ele nu au fost chiar atat de agreabile. Trebuie sa admit faptul ca toate au fost benefice, chiar daca pe unele le-am perceput ca obstacole sau ca probleme. Simt ca voi trai acelasi fel de viata ca si Rodrigo. Nu voi sta in acelasi loc, prea mult timp. Totusi, nu voi fi la fel de nomad ca el. Imi voi pastra o baza in Quebec, pentru ca voi avea nevoie de un loc in care sa-mi reimprospatez energiile si sa fac pauze ocazionale. Si in plus, nu voi putea niciodata sa-mi uit familia. Toti au fost pentru mine excelente modele de la care am invatat marea putere a iertarii. Acum inteleg ce semnificatie are expresia: «Adevarata constiinta vine doar din experienta." 
Product successfully added to the product comparison!